Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
mihaieros

Re: Ultima achizitie

Mesaj de mihaieros »

Interesant... Eu am Un Lucien Piccard - Luccard intr-o carcasa zic eu identica.
O sa pun curind ceva poze sa vezi cam ce fel de bratara are - evident bratara e originala

[quote="Achraf"]Un ceas mai putin obisnuit, atat ca denumire / brand, cat si in privinta carcasei si a mecanismului:
"Timeco 25 Jewels Automatic Incabloc TS" (Time.Co? :? )

Ceasul este NOS, carcasa hexagonala este realizata integral din otel, cu dimensiuni generoase: 40 x 45 mm, grosime 15 mm.
La origini trebuie sa fi avut bratara ... DECI CAUT BRATARA pentru acest ceas. Dimensiunea intre anse este de 11 mm, iar latimea la anse este de 23 mm.
Mecanismul este un AS 2066. Nimic foarte neobisnuit pina la inscriptia de pe rotor (Timeco Israel) si faptul ca mai exista doua sisteme antisoc pe alte doua roti - neobisnuit pentru ceasurile automatice, dupa stiinta mea.

O coronita care pare a fi semnata Fortis ma nelamureste un pic mai mult.
Ceasoholic
Bob13

Mesaj de Bob13 »

Imagine
Some people call it obsession, i call it passion.
otvos-bruno

Mesaj de otvos-bruno »

Jaeger LeCoultre Valentino Rossi Chronograph ?

Imagine
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/

"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Bob13

Mesaj de Bob13 »

:wink:

Imagine

Imagine
otvos-bruno

Mesaj de otvos-bruno »

Frumos.... :mrgreen:
Ce mecanism are? :roll:
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/

"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Bob13

Mesaj de Bob13 »

Ceasul este editie limitata de 746 piese, chrono, wr 100m, butoanele cronografului si coroana chiar daca nu sunt cu filet au un sistem de siguranta care se roteste astfel asigurand o rezistenta la presiune linistitoare pentru activitatile zilnice.

Are data, contorizarea minutelor se face printr-un disc mobil ce se roteste in sensul acelor de ceasornic, si, nu are secundar. :)

Mecanismul automatic cu rotor pe bile ceramice, 72 ore rezerva de mers, calibrul JLC 751C (272 componente, 28,800bph).

Dimensiune - 41,5mm/13mm.

Cadranul din fibra de carbon si accente galbene, dominat de numaru 46. :roll:

Cam atat deocamdata....
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Un ceas superb.Felicitari!
Mihai P.
zveros

Mesaj de zveros »

Felicitari Bogdane ! un ceas deosebit de frumos in ochii mei .
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Tare de tot JLC...,felicitari !
tty

Mesaj de tty »

Well, nu e chiar stilul meu... dar e un JLC :D Sa te bucuri de el, Bogdan!
Alfie

Mesaj de Alfie »

Este un ceas deosebit.
Nu sunt pro-marcaje de genul 64 pe cadran,il incarca prea mult.Transforma (putin) un ceas (imaginea lui) de top in ceva "ieftin",este genul de imagine pe care il urmareste Tissot la Moto GP :(
http://www.watchsites.net/watches/tisso ... -pictures/
JLC trebuie sa vanda nu doar pasionatilor de ceasuri....asa ca...
E bine ca nu ai cumparat varianta cu ,curea galbena.
Probabil a fost o ocazie (pret bun) si nu trebuie sa fim carcotasi in cazul respectiv.
Daca ar fi fost sa platesti pretul de catalog sunt sigur ca alegeai altceva.
Este un ceas deosebit din punct de vedere tehnic.
Felicitari nu vedem in fiecare zi asa ceva :wink:
Bob13

Mesaj de Bob13 »

Faptul ca Reverso a plecat m-a lasat putin... gol, si acel gol am simtit ca doar un alt JLC il poate umple. Omega a fost pentru mine marca preferata, acum este JLC.

Intotdeauna am crezut ca ceasurile omagiu adus unui om sunt groaznice, in plus nu am avut ceasuri cu curea de cauciuc (exceptie G shock), si acesta pe langa toate chestiile astea era si cu galben si cu un 46 MARE pe cadran si un 46 din email negru ENORM pe spate. :roll:

Cu toate ca prima oara l-am lasat jos din mana, pe masura ce treceau secundele tot mai mult privirea mi se ducea spre el. Ciudat, mi-am zis. :wink: De ce naiba ma uit la el?! Galben, Valentino Rossi (cine naiba e asta si ce treaba are cu mine???), cauciuc, cadran de fibra de carbon.... Nu stiu ce sa zic... Parca e un BMW tunat cu jenti aurii...

Dar.... nu am putut rezista, sincer nu imi explic, daca il vedeam in poze treceam peste el, dar de cand l-am pus pe mana nu l-am mai dat jos decat sa ii schimb cureaua, cu un nato, iar acum pe o curea neagra de fibra de carbon care i se potriveste... manusa!
tty

Mesaj de tty »

Feina explicatia, se intampla din astea si in dragoste :P
bogdan_fondrea scrie:Parca e un BMW tunat cu jenti aurii...
Pardon, jante aurii sunt doar la subaru impreza :mrgreen: D
Cypher

Mesaj de Cypher »

bogdan_fondrea scrie:Faptul ca Reverso a plecat m-a lasat putin... gol, si acel gol am simtit ca doar un alt JLC il poate umple. Omega a fost pentru mine marca preferata, acum este JLC.

Intotdeauna am crezut ca ceasurile omagiu adus unui om sunt groaznice, in plus nu am avut ceasuri cu curea de cauciuc (exceptie G shock), si acesta pe langa toate chestiile astea era si cu galben si cu un 46 MARE pe cadran si un 46 din email negru ENORM pe spate. :roll:

Cu toate ca prima oara l-am lasat jos din mana, pe masura ce treceau secundele tot mai mult privirea mi se ducea spre el. Ciudat, mi-am zis. :wink: De ce naiba ma uit la el?! Galben, Valentino Rossi (cine naiba e asta si ce treaba are cu mine???), cauciuc, cadran de fibra de carbon.... Nu stiu ce sa zic... Parca e un BMW tunat cu jenti aurii...

Dar.... nu am putut rezista, sincer nu imi explic, daca il vedeam in poze treceam peste el, dar de cand l-am pus pe mana nu l-am mai dat jos decat sa ii schimb cureaua, cu un nato, iar acum pe o curea neagra de fibra de carbon care i se potriveste... manusa!

Dragoste la prima vedere :D Eh ce vrei trebuie sa traiasca si VR putin plus ca eu sunt fan Moto GP deci pentru pasionati e ok.
Oricum pe mine personal ma omori cu ultimele achizitii ,nu cred ca mai intru pe topicul asta:).
Sa il stapanesti sanatos.
Hayabusa

Mesaj de Hayabusa »

Bogdan, imi pare rau dar vreu sa te conving sa renunti la acest JLC uritel (chiar daca are mecanism nemaipomenit) ptr un Omega din noua colectie Planet Ocean (cu mecanism nou, in house): http://forums.watchuseek.com/f20/omegas ... 44034.html
Daca imi spui ca noile Omega nu iti plac, atunci ... :)
Scrie răspuns