Ultima achizitie
- papaadrian
Re: Ultima achizitie
Mecanismul de pe seiko 5 in general este 7s26 (nu sunt sigur daca la toate) si al meu este la fel, nu 7s36.
Pe seiko 5 se pune si 7s36 si altele chiar. Dar acum am vazut ca are 21jwls. Eu am vazut o varianta cu 23jwls care este 7s36.papaadrian scrie:Mecanismul de pe seiko 5 in general este 7s26 (nu sunt sigur daca la toate) si al meu este la fel, nu 7s36.
Imi cer scuze pentru confuzie.
Inainte de toate, ii multumesc mult lui razvee pentru sprijinul sau; fara el, n-as fi avut acest ceas.
Adriatica pilot:

O singura data am armat ceasul, inca nu pot sa spun ceva despre precizie, rezerva de mers, in principiu, datorita faptului ca nici macar nu l-am purtat nu pot sa spun ceva despre caracteristicile sale; sper sa fac alte fotografii mai reusite si sa revin cu detalii; la prima impresie, sunt multumit de aceasta achizitie, are un mecanism bun care la alte branduri intra cu un pret mult mai mare; spre exemplu, cei de la Doxa au un model de pilot cu acelasi unitas (e adevarat ca decorat, probabil mai bine finisat?) dar care costa in jur de 2500 ron;
Am pus alaturi de acest "pilot" si cele doua Adriatica diferite prin mecanism: sellita si eta.
Inchei cu urmatoarele cuvinte: iti multumesc pentru tot sprijinul, Razvee!-mi-ai aratat ce inseamna prietenia pe un forum intre oameni ce nu s-au vazut in viata lor, in mod dezinteresat; tuica batrana va ajunge la tine, sper saptamana asta sa bei un paharut.
Adriatica pilot:

O singura data am armat ceasul, inca nu pot sa spun ceva despre precizie, rezerva de mers, in principiu, datorita faptului ca nici macar nu l-am purtat nu pot sa spun ceva despre caracteristicile sale; sper sa fac alte fotografii mai reusite si sa revin cu detalii; la prima impresie, sunt multumit de aceasta achizitie, are un mecanism bun care la alte branduri intra cu un pret mult mai mare; spre exemplu, cei de la Doxa au un model de pilot cu acelasi unitas (e adevarat ca decorat, probabil mai bine finisat?) dar care costa in jur de 2500 ron;
Am pus alaturi de acest "pilot" si cele doua Adriatica diferite prin mecanism: sellita si eta.
Inchei cu urmatoarele cuvinte: iti multumesc pentru tot sprijinul, Razvee!-mi-ai aratat ce inseamna prietenia pe un forum intre oameni ce nu s-au vazut in viata lor, in mod dezinteresat; tuica batrana va ajunge la tine, sper saptamana asta sa bei un paharut.
- otvos-bruno
Cel cu auriu are Sellita?
Frumoase ceasuri.Cel mai mult imi place cel cu cadran gri
Frumoase ceasuri.Cel mai mult imi place cel cu cadran gri
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
- calin gabi
Foarte frumoase sa le porti cu placere! Ce diametrul are cel Aviator?
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Am pus foto aici :Achraf scrie:... pai nu avem decat sa asteptam poze de la zumzum!
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 7&start=45
Catalin, felicitari pentru achizitie. Ceasul este frumos, sunt sigur ca sta excelent si la alte capitole - in genul luminozitate, rezerva de mers, iar calibrul sigur ca va putea oferi precizii mai mult decat bune.
In plus, mi se pare nu doar ca a fost convenabil ca pret, ci si ca are dimensiuni placute - 41mm diametrul cred ca e cam tot ce se poate mai mic pentru un ceas cu Unitas, ca numai mecanismul singur are vreo 38 daca nu ma-nsel.
Felicitari inca o data si ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.
In plus, mi se pare nu doar ca a fost convenabil ca pret, ci si ca are dimensiuni placute - 41mm diametrul cred ca e cam tot ce se poate mai mic pentru un ceas cu Unitas, ca numai mecanismul singur are vreo 38 daca nu ma-nsel.
Felicitari inca o data si ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.
Frumusel foc acest Adriatica - sa-l porti multi ani sanatos draga Catalin!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
http://www.60sekund.pl/index.php?p813,a ... swiss-made
Asta e magazinul de unde a fost cumparat ceasul meu, in alta parete nu l-am mai gasit, aici probabil a fost ceva stoc mai vechi, am mai spus ca nici elvetienii nu-l mai produc (asta mi-a spus dealerul Adriatica pe Romania in februarie, de la el am luat celelate doua modele); observ ca o ia inainte cam cu 20 secunde/24 h in pozitie "nemiscata" cu cadranul in sus, incepand de azi am de gand sa-l port, voi vedea cum merge purtandu-l.
Adriatica aurit are sellita, cel cu cadranul "gri" are eta si tiplele pe el
, nepurtanu-l pana in acest moment.
Va multumesc pt. aprecieri si ii multumesc inca odata lui Razvee! cine stie cum sa cumpere din Polonia -go!, mai este un singur exemplar parca, iar pretul e in limita normalului...
Asta e magazinul de unde a fost cumparat ceasul meu, in alta parete nu l-am mai gasit, aici probabil a fost ceva stoc mai vechi, am mai spus ca nici elvetienii nu-l mai produc (asta mi-a spus dealerul Adriatica pe Romania in februarie, de la el am luat celelate doua modele); observ ca o ia inainte cam cu 20 secunde/24 h in pozitie "nemiscata" cu cadranul in sus, incepand de azi am de gand sa-l port, voi vedea cum merge purtandu-l.
Adriatica aurit are sellita, cel cu cadranul "gri" are eta si tiplele pe el
Va multumesc pt. aprecieri si ii multumesc inca odata lui Razvee! cine stie cum sa cumpere din Polonia -go!, mai este un singur exemplar parca, iar pretul e in limita normalului...
Felicitari Catalin! Ma bucur mult ca ai reusit sa il iei!
Imi place cum arata, dimensiunile suna foarte bine si cred ca in realitate e mult mai frumos! Mai astept poze
Sa te bucuri de el si sa-l porti mult si bine!
Imi place cum arata, dimensiunile suna foarte bine si cred ca in realitate e mult mai frumos! Mai astept poze
Sa te bucuri de el si sa-l porti mult si bine!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Frumoase Adriatica.
Pana cum credeam ca sunt ceva de genul "noul" Cortebert
Sunt ok( cel putin)
Pana cum credeam ca sunt ceva de genul "noul" Cortebert
Sunt ok( cel putin)
Astazi a ajuns . Hamilton H69619533
Multumesc unui membru al forumului ca mi-a atras atentia asupra ceasului .
Hamilton khaki field mecanical officier H69619533
Mecanism ETA 6497
Diametru 44mm
Grosime 10mm
Fata safir antireflexiv
Spate safir
100m wr
St. steel
Curea 22mm
Ceasul avea cureaua originala , mica , nu o puteam inchide .

Cu noua curea , sper sa-ti placa Lucian si sa nu-mi mai iau una dupa ceafa .

Multumesc unui membru al forumului ca mi-a atras atentia asupra ceasului .
Hamilton khaki field mecanical officier H69619533
Mecanism ETA 6497
Diametru 44mm
Grosime 10mm
Fata safir antireflexiv
Spate safir
100m wr
St. steel
Curea 22mm
Ceasul avea cureaua originala , mica , nu o puteam inchide .

Cu noua curea , sper sa-ti placa Lucian si sa nu-mi mai iau una dupa ceafa .

Scuze pentru calitatea pozelor , cureaua aceasta este destul de rigida dar se va "lasa" in cateva zile .
Chiar frumos ceasul si imi place si cureaua,se potriveste.
Cusatura este nitel stramba si pasul inegal dar este ce are nevoie acest ceas (nu cusatura stramba
)
Imi place foarte mult ceasul
Rough corect pentru acest gen dar total nepotrivit pentru divere.
Ceasul foarte fain
Cusatura este nitel stramba si pasul inegal dar este ce are nevoie acest ceas (nu cusatura stramba
Imi place foarte mult ceasul
Rough corect pentru acest gen dar total nepotrivit pentru divere.
Ceasul foarte fain
frumos foc hamilton-ul. sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. arata muuuuuuuuuult mai bine decat adriatica (cu acelasi mecanism) parere personala
.