Ce-ti veni? Ce pacate? cind inoti cu rechinii (la propriu) cine mai are timp de intors ceasul?Lucian Marcu scrie: dar din pacate inca nu se poate arma manual si asta e inca un minus
Deci e doar cu armare automatica din pacate
DAR MERITA
Seiko Black Monster
prea ieftin ? nici vorba ... stiu Swatch automatic la 75 euroIPaku scrie:prea ieftin pt. un automatic, ceva nu-i in regula cu el, nu cred ca o sa mearga 20 de ani.
Ceva nu-i in regula cu el - aici corect, singurul lucru care nu e in regula cu el este ca nu are varianta intoarcerii manuale ... in rest, nota 10 (arata bine, functioneaza bine, rezista bine, e ieftin). De ce nu imi cumpar unul ? Pentru ca e prea mare pentru manuta mea firava
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Status : every sound is magic ... just listen ...
Re: Buna ziua
Parca am intalnit numai la Citizen, mai scump e sigur fiind o functie (complicatie) in plus.Nu as putea spune ca sunt mai fiabile - din contra - sa luam in calcul ca riscul sa se strice armarea manuala e mai mare.spritzane scrie:Ce stiti de mecanismele cu armare la cheie....japoneze?...nu sunt prea multe...sunt mai scumpe ca cele doar cu incarcare...la mina?Mai fiabile?
AR1070-56E
Mecanismul cu armare manuala e "fortat" la un automatic?????
Am mari indoieli in legatura cu aceasta remarca.
Un mecanism automatic este incomplet fara armare manuala si se pare ca nu este doar o parere.
O mare parte a mecanismelor automatice sunt structural "parazite" pe mecanisme cu armare manuala si se pare ca asta nu facut nimic rau mecanismului.
Am mari indoieli in legatura cu aceasta remarca.
Un mecanism automatic este incomplet fara armare manuala si se pare ca nu este doar o parere.
O mare parte a mecanismelor automatice sunt structural "parazite" pe mecanisme cu armare manuala si se pare ca asta nu facut nimic rau mecanismului.
Poate nu am fost explicit : ma refer ca un automat care are si armare manuala este indicat sa nu fie folosita decat la nevoie sau rar, nu e mai bine sa lasi rotorul sa indeplineasca functia pt. care a fost conceput
In felul asta strange arcul usor in timp si nu fortat (rapid) la comanda.Actionand manual arcul si des implica uzura mai rapida (parerea mea). 
AR1070-56E
-
spritzane
Oare?
Nu stiu si nu fac pe desteptul...dar ma gindesc ca armarea manuala e facuta...pt armare, altfel lasau simplitatea armarii doar ...automate.. ca in timp la fortarea arcului prin armare manuala poti risca.....asa o fi.Eu am un Citizen deosebit, cum a spus mai sus colegul ZAR, care armeaza manual si sincer, tare imi place.