Ceasurile Celebritatilor / Persoanelor Publice
Din cate imi aduc eu aminte, cand am facut chestia cu pauza pe imagine, am fost surprins ca ceasul nu era de nici o firma. Era ceva cu afisaj analog + digital. In schimb, Stallone, in Cobra, poarta un Heuer, inainte sa fuzioneze cu TAG. Misto ceasul. Am avut din seria aceea doua bucati, unul simplu si un chronograf, quartz amandoua. Imi placeau in mod deosebit ca scria pe fiecare pe cadran "Professional", iar pe spate "Tested"
Deci:
- Bear Grylls care prezinta Man vs Wild (Born Survival, Ultimate Survival - titluri alternative) poarta in prezent un Breitling Emergency de culoare galbena. Mai foloseste si Bremont ALT-P.
- Les Stroud care prezinta Survivorman, poarta un Tissot T-Touch, de asemenea de culoare galbena.
- Ray Mears care prezinta numeroase emisiuni precum Bushcraft, Extreme Survival, Wild Food, ori Walkabout, folosea in primele emisiuni un Citizen EcoDrive de culoare neagra. In noua serie Walkabout poarta Rolex Submariner sau Sea-Dweller de culoare neagra.

- Bear Grylls care prezinta Man vs Wild (Born Survival, Ultimate Survival - titluri alternative) poarta in prezent un Breitling Emergency de culoare galbena. Mai foloseste si Bremont ALT-P.
- Les Stroud care prezinta Survivorman, poarta un Tissot T-Touch, de asemenea de culoare galbena.
- Ray Mears care prezinta numeroase emisiuni precum Bushcraft, Extreme Survival, Wild Food, ori Walkabout, folosea in primele emisiuni un Citizen EcoDrive de culoare neagra. In noua serie Walkabout poarta Rolex Submariner sau Sea-Dweller de culoare neagra.
poate mai face cateva parti/continuari ca sa ramana cu ceasul la manamnm scrie:Din cinci ceasuri.......dupa ce citesti doar de o marca auzi.....probabil aia au platit biletul pana la Basel si retur....dar ordinari cum sunt...i-au luat baiatului ceasul inapoi dupa scrierea articolului....in 2 partzi.....