Eram in cautarea unui ceas de mana in metal compact (carcasa din acelasi material fie el si din otel ) prin care sa se vada intreg mecanismul (neaparat de calitate) , si cand spun intreg ma refer inclusiv la arcul din caseta si rotile principale si sa fie vintage

Iata unul ce s`a apropiat de tacaneala mea :
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 32&t=28840
Frumos nu`i asa ?! Probabil as fi inceput o negociere intr`o incercare de achizitionare daca respecta cerinta materialului compact al carcasei ( otel in intregime sau aur in intregime - nu matriale rodinate, placate etc)
Acum cateva saptamani m`am impiedicat pe ebay de o vanzare interesanta... doua ceasuri la vaznare comuna de la 0.99 penny , unul o chinizarie ieftina iar celalalt un skeleton care mie mi`a facut cu ochiul. Am purces la imprumutarea pozelor pe PC si marirea lor atat cat se putea pana la pixelare pentru a distinge minunatia ... Am hotarat ca trebuie sa fie al meu si ... iata`l :
Pretul de adjudecare a fost unul permisiv dar credeti`ma ultimul meu bid a fost de 2x valoarea de final ! Cam asa se intampla cand iti place ceva in mod deosebit !

... Acum eu n`o sa comentez prea multe. Spun doar ca sunt usor in ceata... dar ca tot cea ce prezinta ceasul asta ca forma si design imi place enorm.Media generala a ceasului : fizic( finele zgarieturi apar greu si sub lupa) + functionalitate : 9 ( 10 insemna cu cutia aferenta , eventual acte).
Are cineva vreo baza de date cu privire la ce apare in poze ?! Putinele informatii ce le detin cu privire la brand ma trimit undeva departe prin anii 40-50 in cutotul alta parte a lumii si nu am gasit nici macar o infima legatura cu ceasul din poze !
Nici nu concep ca sa nu apara in termen de 48 ore macar doua comentarii.Pot fi si rautacioase ! Daca nu apar insemna ca sunteti aici doar pentru sectiunea "vand-cumpar" !