Identificare ceasuri vechi
Identificare ceasuri vechi
Salutare si respect, facand curatenie prin casa am dat de niste ceasuri aparent cat se poate de ''vintage'' ca sa zic asa. Banuind ca au fost ale bunicului (ceasornicar fiind la baza) m-am lovit de o dilema (necunoscator nefiind de fapt si de drept in ale' ceasurilor). Pentru mai multe lamuriri si opinii si detalii am sa atasez niste poze. Stima!
Re: Identificare ceasuri vechi
Pt. atasat poze - http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... f=5&t=9236
AR1070-56E
Multumesc frumos Zar!Zar scrie:Pt. atasat poze - http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... f=5&t=9236
La Movado as fi curios sa vad mecanismul.Celelalte sunt ceasuri rusesti,Luch,chaika,Pobeda..Aaa vad si un Doxa.Si la acesta ar trebui vazut mecanismul. Oricum nu sunt intr-o stare fericita,ca sa fiu bland.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Claudiu recunosc ca se vede trecerea timpului si nepasarea peste aceste ceasuri de aceea as vrea sa le acord mai multa atentie. Ele au apartinut bunicului meu ceasornicar la baza. O sa revin in curand cu poze la mecanisme.Claudiu scrie:La Movado as fi curios sa vad mecanismul.Celelalte sunt ceasuri rusesti,Luch,chaika,Pobeda..Aaa vad si un Doxa.Si la acesta ar trebui vazut mecanismul. Oricum nu sunt intr-o stare fericita,ca sa fiu bland.
Numai eu nu am avut noroc sa gasesc vreun ceas...revenind la subiect,ati reusit sa faceti poze la mecanisme ?Myiagy scrie:Claudiu recunosc ca se vede trecerea timpului si nepasarea peste aceste ceasuri de aceea as vrea sa le acord mai multa atentie. Ele au apartinut bunicului meu ceasornicar la baza. O sa revin in curand cu poze la mecanisme.Claudiu scrie:La Movado as fi curios sa vad mecanismul.Celelalte sunt ceasuri rusesti,Luch,chaika,Pobeda..Aaa vad si un Doxa.Si la acesta ar trebui vazut mecanismul. Oricum nu sunt intr-o stare fericita,ca sa fiu bland.
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
-
branoaiarobert
Salutare...am primit de curand un ceas vechi paul garnier de la o cunostinta.in urma cautarilor de pe net nu am gasit unul asemanator .ma poate ajuta cineva in identificarea lui ...pe spatele mecanismului sub numele fabricantului este trecut seria 2331 ..iar pe capacul din spate pe interior alte trei serii
este cineva medium sa ne zica cum arata ceasul?branoaiarobert scrie:Salutare...am primit de curand un ceas vechi paul garnier de la o cunostinta.in urma cautarilor de pe net nu am gasit unul asemanator .ma poate ajuta cineva in identificarea lui ...pe spatele mecanismului sub numele fabricantului este trecut seria 2331 ..iar pe capacul din spate pe interior alte trei serii
***I LOVE MY OLD AND STUPID WATCH***
-
branoaiarobert
Voi veni si cu poze in curand....merci