Baselworld 2012
Baselworld 2012
Buna seara ! Ma bate gandul sa fac un efort sa ajung la anul la Baselworld ( se pare ca intre 8- 15 martie ) si as dori informatii despre cum se poate merge :- se fac excursii organizate de agentii ? cu sau fara pasaport; curse aeriene directe ;ce stiti despre cazari, preturi...etc ! Multumesc !
-
alin-stefan
Re: Baselworld 2012
Pasaport musai, restul se mai negociaza !
Pasaportul nu e necesar. Conform unui acord din 2009, cetatenii romani sunt tratati ca ceilalti membri ai UE. Elvetia e o tara scumpa, in raport cu Romania. Rezervarile pentru avion, hotel trebuie facute din timp, iar in preajma unor asemenea evenimente preturile cresc binisor.
Ok, multumesc pentru raspunsuri! N-am gasit nimic organizat, avion este numai din Bucuresti si in martie am program cam incarcat; cred ca aman pe 2013 cand va fi in aprilie si pot sa-mi aloc o saptamina (numai drumurile alba-bucuresti ma fac sa pierd 2 zile).
- peacemaker
Nu am mancat atata kebab in viata mea cat am mancat in Basilea. E un oras foarte scump. Pe timpul expozitiei camerele incep de la 300 euro in sus. Mai bine prin imprejurimi.