Sfat achizite ceas. BUGET ~ 2500-3000 RON.
Sfat achizite ceas. BUGET ~ 2500-3000 RON.
Buna seara.
Nu e prima data cand apelez la ajutorul dvs. in vederea achizitionarii viitorului meu ceas. Asa ca o sa trec direct la subiect.
1.Buget 2500-3000 RON.
2.De preferat elvetian automatic.
3.Diametrul intre 40-44mm(max).
4.Cadranul sa aibe culoare deschisa.
5.Curea piele de preferat cu deployant.
6.Cateva functii care m-ar interesa : day/date si in mod particular cea de power reserve care imi place foarte mult. Functia de cronograf nu ma intereseaza deloc. Fazele lunii , dual time , calendar perpetuu sau altceva in afara de cronograf le accept.
Cum si precedentele ceasuri le-am cumparat tot de la colegi de pe forum nu am nimic impotriva ca si acesta sa vina tot prin intermediul unui coleg.
Astept link-uri si in special poze cu modelele pe care le sugerati/sau vindeti atat in topic cat si via MP.
O seara placuta.
Nu e prima data cand apelez la ajutorul dvs. in vederea achizitionarii viitorului meu ceas. Asa ca o sa trec direct la subiect.
1.Buget 2500-3000 RON.
2.De preferat elvetian automatic.
3.Diametrul intre 40-44mm(max).
4.Cadranul sa aibe culoare deschisa.
5.Curea piele de preferat cu deployant.
6.Cateva functii care m-ar interesa : day/date si in mod particular cea de power reserve care imi place foarte mult. Functia de cronograf nu ma intereseaza deloc. Fazele lunii , dual time , calendar perpetuu sau altceva in afara de cronograf le accept.
Cum si precedentele ceasuri le-am cumparat tot de la colegi de pe forum nu am nimic impotriva ca si acesta sa vina tot prin intermediul unui coleg.
Astept link-uri si in special poze cu modelele pe care le sugerati/sau vindeti atat in topic cat si via MP.
O seara placuta.
I am not afraid to walk this Earth alone.
Re: Sfat achizite ceas. BUGET ~ 2500-3000 RON.
http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Mido ... 403-6.html
In magazinele din Romania este ceva mai scump , dar il poti gasi pe net la un pret rezonabil
Se poate gasi si pe o culoare mai deschisa
In magazinele din Romania este ceva mai scump , dar il poti gasi pe net la un pret rezonabil
Se poate gasi si pe o culoare mai deschisa
Multumesc zveros.(de la tine parca am luat un lelocle nu?
). O sa iau in considerare dar deocamdata astept mai multe variante.
Nota : Functie PC la un mecanism automat - iti depaseste cu foarte mult bugetul.zed scrie:6.Cateva functii care m-ar interesa : day/date si in mod particular cea de power reserve care imi place foarte mult. Functia de cronograf nu ma intereseaza deloc. Fazele lunii , dual time , calendar perpetuu sau altceva in afara de cronograf le accept.
AR1070-56E
@Zar atunci renunt la PC si ma rezum doar la chestia cu power reserve daca intra in buget 
Asa ceva ar fi o varianta buna ? S-ar incadra in bugetul care il am ?

Tehnic e bun. Pret - depinde de unde il iei. De ocazie (folosit) posibil sa-l gasesti in bugetul tau. La AD costa peste 5000 lei.
http://www.cellini.ro/produse/ceasuri/t ... 263-00.php
http://www.cellini.ro/produse/ceasuri/t ... 263-00.php
AR1070-56E
In magazin costa dublul bugetului tau (5900 ron), este un ceas dragut dar ce ofera la aceasta suma ??zed scrie:Asa ceva ar fi o varianta buna ? S-ar incadra in bugetul care il am ?
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Nu ofera nimic deosebit. E foarte scump - la 5970 - pt. ca e vandut de AD plus complicatia (PR). 
AR1070-56E
Zar scrie:Nu ofera nimic deosebit. E foarte scump - la 5970 - pt. ca e vandut de AD plus complicatia (PR).
Au preturi care sfideaza pana si camataria .
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
E pret de raft (maxim). Probabil in magazin se acorda ceva reducere (daca intrebi) dar nu cred ca il lasa la 3000 lei, decat daca prinzi o perioada cu reduceri de 50%. Aici se incadreaza lichidari de stocuri foarte vechi - practic ceasuri care stau de multi ani nevandute. 
AR1070-56E
Informativ - acelasi model dar fara PR e la juma' de pret (apx. 2500 lei). Asta ca sa vedeti ce scumpa e complicatia la ei. 
AR1070-56E
http://www.chrono24.ro/mido/baroncelli- ... 969250.htm
nu cred ca vei gasi un ceas mai frumos cu pover reserve la banii respectivi
nu cred ca vei gasi un ceas mai frumos cu pover reserve la banii respectivi
6000 RON nu imi permit sa dau deocamdata pe un ceas. Varianta fara PR am avut-o de accea vroiam ceva nou. Dar se pare ca e mult mai scump decat ce ma asteptam eu