eta 2824-2 zgomotos cand il misc
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
eta 2824-2 zgomotos cand il misc
Tocmai am achizitionat un ceas cu mecanism eta 2824-2. Nu am mai avut pana acum vreunul cu mecanismul asta deci nu am termen de comparatie.
Sunetul se aude cel mai bine daca il tin vertical si il agit usor. Se aude ca si cum rotorul nu ar fi fix si joaca. E normal?
Sunetul se aude cel mai bine daca il tin vertical si il agit usor. Se aude ca si cum rotorul nu ar fi fix si joaca. E normal?
Re: eta 2824-2 zgomotos cand il misc
Păi rotorul nu ar mai fi rotor dacă ar fi fix...usercalin scrie: Se aude ca si cum rotorul nu ar fi fix si joaca. E normal?
Nu cred ca am explicat bine... Se aude ca si cum s-ar misca in sus(spre cadran) si in jos(spre capac), nu ca s-ar roti ramanand in acelasi planRazvee scrie:Păi rotorul nu ar mai fi rotor dacă ar fi fix...usercalin scrie: Se aude ca si cum rotorul nu ar fi fix si joaca. E normal?
Probabil s-a slabit surubul care leaga rotorul de automat. Trebuie verificat la ceasornicar. 
Ultima oară modificat 19 Dec 2012, 15:45 de către Zar, modificat 1 dată în total.
AR1070-56E
Norocul meu... Ok. Multumesc pt ajutor.Zar scrie:Probabil s-a slabit surubul. Trebuie verificat la ceasornicar.
@usercalin: nu lua mot-a-mot ceea ce-a scris Zar, este posibil sa aiba dreptate insa este la fel de posibil ca zgomotul sa fie firesc (pentru ca asa cum a scris si Razvee, ceasurile automatice produc un zgomot la miscarea lor), un sfat este ca inainte de a ti-l deschide un nene ceasornicar, sa incerci sa te intalnesti loco cu un coleg de forum mai avizat (daca iti treceai in profil localitatea de resedinta, stiam de unde esti si cu cine te poti intalni prin urmare) care sa vada daca ce auzi tu este firesc sau nu, avand in vedere ca din ce-am dedus eu, tu nu prea te pricepi.
O seara placuta.
O seara placuta.
@catalin.v Ceasul mai este in garantie asa ca am fost la magazin. Acolo l-am comparat cu altul(acelasi model: hamilton team earth) si doar la al meu se aude cum joaca rotorul(nu ca se roteste, mai degraba ca este desprins de pe mecanism). La celalat nu se aude nimic in afara de zgomotul produs cand se roteste(l-am agitat pe directia cadran-capac si nu se aude nimic). L-au primit pt service si o sa aflu in ianuarie ce are. Sper doar sa nu fie grav si sa nu imi zgarie suruburile ce prind capacul:)
Sa urmaresti f.atent suruburile cand il iei, daca cumva ai ghinionul sa mai apelezi la ei in perioada de garantie sa nu insinueze ca ai incercat tu sa-l desfaci si sa pierzi garantia.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
-
coshmar
Dar de ce crezi stimate domn ca service-ul ar insinua ceva? Ai impresia ca service-urile sunt pentru a scoate clientul vinovat sau cum, ca nu pricep. Poate esti amabil sa-mi explici sa stiu si eu cum sta treaba cu service-urile astea.Gabi1 scrie:Sa urmaresti f.atent suruburile cand il iei, daca cumva ai ghinionul sa mai apelezi la ei in perioada de garantie sa nu insinueze ca ai incercat tu sa-l desfaci si sa pierzi garantia.
Mai reciteste de cateva ori, sunt sigur ca reusesti sa intelegi in final, doar ca este nevoie de putina bunavointa.coshmar scrie:Dar de ce crezi stimate domn ca service-ul ar insinua ceva? Ai impresia ca service-urile sunt pentru a scoate clientul vinovat sau cum, ca nu pricep. Poate esti amabil sa-mi explici sa stiu si eu cum sta treaba cu service-urile astea.Gabi1 scrie:Sa urmaresti f.atent suruburile cand il iei, daca cumva ai ghinionul sa mai apelezi la ei in perioada de garantie sa nu insinueze ca ai incercat tu sa-l desfaci si sa pierzi garantia.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
-
coshmar
Am recitit asa cum ai spus de mai multe ori, in sfarsit am reusit sa inteleg,
dar esti mult prea subtil pentru domnii de pe forum, nu cred ca sta nimeni sa gandeasca prea mult si sa incerce sa inteleaga. Trebuie sa le spui direct.
Vad ca insisti: acest topic are 250 de vizualizari si nu s-a plans nimeni ca nu intelege ceva, daca a gandi/intelege consideri ca este un efort prea mare eu nu te pot ajuta despartind cuvintele in silabe.coshmar scrie:Am recitit asa cum ai spus de mai multe ori, in sfarsit am reusit sa inteleg,dar esti mult prea subtil pentru domnii de pe forum, nu cred ca sta nimeni sa gandeasca prea mult si sa incerce sa inteleaga. Trebuie sa le spui direct.
-
coshmar
Acum nu ai inteles tu. Nu am muscat, am spus doar ca pana la urma am inteles ce ai vrut sa spui.
[quote="coshmar"] nu cred ca sta nimeni sa gandeasca prea mult si sa incerce sa inteleaga. Trebuie sa le spui direct.[/quote]

Am primit ceasul inapoi. Rotorul nu mai face nici un zgomot anormal si ceasul nu are nici o urma pe el.