Grad BHI
Iar acum mi-au venit si certificatele.
Primul este Certificatul in "Repararea Ceasurilor"
Iar cel de-al doilea este "Certificat in repararea,restaurarea si conservarea ceasurilor"

Primul este Certificatul in "Repararea Ceasurilor"
Iar cel de-al doilea este "Certificat in repararea,restaurarea si conservarea ceasurilor"

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
- constantin14
Felicitari
Frumos cadou ti-au facut, primind certificatele (inteleg ca acum le-ai primit?) chiar daca a ajuns ceva mai tarziu, dar totusi a ajuns de craciun, aproximativ!
Despre diplome
Sincere felicitari.
Ma bucur pentru domnia voastra.
Si noroc si pentru noi ca avem un ceasornicar adevarat.
La multi ani cu sanatate.
Ma bucur pentru domnia voastra.
Si noroc si pentru noi ca avem un ceasornicar adevarat.
La multi ani cu sanatate.
Felicitari !!!
Sincere felicitari si La Multi Ani pentru anul care urmeaza.
- altauprieten
- Membru Special
Congrats ! si la mai mare !
inspira respect si pt cei necunoscatori... si admiratie de la fani !
La mai mare si la mai multe pt 2008 !
La mai mare si la mai multe pt 2008 !
Nici n-am vrut sa neg calitatile si aptitudinile lui Claudiu, doar am vrut sa spun ca prin terminarea cursurilor si obtinerea diplomelor a trecut de la stadiul de super meserias la profesionist.Fireman scrie:Digisurf, am ceasuri restaurate de Claudiu de dinainte de a da examenele ?i a primii diplomele, ?i pot spune c? era ?i înainte un adev?rat profesionist. Diplomele nu fac decât s? înt?reasc? ceea ce ?tiim cu to?ii !
Si sunt convins ca nu i-a fost deloc usor.
Re: Grad BHI
From: The Director for Standards, Mr Geoff D Armitage BA MBHI ACR
Dear Mr Burlan,
First of all, I should like to congratulate you on your success in our horological examinations. In order to upgrade to Member of the British Horological Institute (MBHI), a Professional Practices Assessment – including a visit to your workshop – will be necessary. In order to achieve this, I hope to be able to come to see you for such an assessment visit in November – if this is convenient for you. My planned timetable is....
Acesta este un mail pe care l-am primit acum cca o luna si jumatate.
In zilele de 17,18 si 19 Nov. am primit vizita D-lui Geoff Armitage,care a facut pe parcursul acestor zile evaluarea necesara.
Astept rezultatul in ccA 2 saptamani.
Dear Mr Burlan,
First of all, I should like to congratulate you on your success in our horological examinations. In order to upgrade to Member of the British Horological Institute (MBHI), a Professional Practices Assessment – including a visit to your workshop – will be necessary. In order to achieve this, I hope to be able to come to see you for such an assessment visit in November – if this is convenient for you. My planned timetable is....
Acesta este un mail pe care l-am primit acum cca o luna si jumatate.
In zilele de 17,18 si 19 Nov. am primit vizita D-lui Geoff Armitage,care a facut pe parcursul acestor zile evaluarea necesara.
Astept rezultatul in ccA 2 saptamani.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Re: Grad BHI
Nu ma indoiesc de faptul ca va fi un raspuns pozitiv. Pe cand Fellow? 
Sincere felicitari
Sincere felicitari