17 ZUAN. Chiar speram sa fie mecanismul de 19.
Despre mecanismele de 21 de rubine (Slava din cate am inteles) ce se stie? Cum sunt fata de ST5?

Bateria este 371 sau SR 920 SW.Numai vezi ca lipseste izolatorul de sub baterie si distantierul de plastic .ttc scrie:Salutare. Avand in vedere vreme superba de azi (ploua cu galeata) am zis ca ar fi interesant sa dau o geana in targul de vechituri si m-am pricopsit cu un orex 'limited edition"Bancpost. Deoarece avea foarte putina apa in el, am zis ca merita sa-i dau o sansa. Am scos din buzunar cei 5 lei ceruti de vanzator si l-am luat acasa. Acum vine intrebarea: cu ce baterie functioneaza?

Al tau Nic nu este functional cel putin dintr-un motiv sigur:Rubinul de la rotor este spart!gherghin nicolae scrie:Nu-i functional ...probabil din aceasta cauza.
Azi l-am cumparat . O sa scot bateria afara si caut si un izolator . Teoretic trebuie sa am . Dar il pastrez nefunctional , in cutia cu ceasuri Orex .

Claudiu scrie:Bateria este 371 sau SR 920 SW.Numai vezi ca lipseste izolatorul de sub baterie si distantierul de plastic .ttc scrie:Salutare. Avand in vedere vreme superba de azi (ploua cu galeata) am zis ca ar fi interesant sa dau o geana in targul de vechituri si m-am pricopsit cu un orex 'limited edition"Bancpost. Deoarece avea foarte putina apa in el, am zis ca merita sa-i dau o sansa. Am scos din buzunar cei 5 lei ceruti de vanzator si l-am luat acasa. Acum vine intrebarea: cu ce baterie functioneaza?