Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
zaytsuca

Re: Heroes and villains

Mesaj de zaytsuca »

Se pare ca neridicarea coletului de la posta devine sport national...:(
Dl. DANAIATA ION, str. BRANDUSEI, Bl.4, apt. 18, TG. JIU, tel: 0768 072184
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Gilu

Mesaj de Gilu »

Si eu i-am trimis astuia un ceas acu 3-4 luni si nu l-a ridicat.Nu stiu cum de am uitat de el si nu l-am pus aici mai repede :o
Numere de tel ale lui:
0740034971
0764661735
0253221143

Ai vb cu el la telefon zaitsuca?Iti dai seama dupa voce si vocabular ca e semianalfabet.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Am vb cu el...mi sa parut mai in etate, adica om serios pe la 40 ani, se pare ca nu. De 2-3 ani nu am patit asa ceva, in ultima luna de 2 ori. Nici nu m-am mai obosit sa il sun sa il intreb dece nu l-a ridicat.
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
tudor.bn

Mesaj de tudor.bn »

Multumesc userului zaytsuca pentru un Citizen foarte frumos, cand m-a sunat ca l-a trimis, a doua zi a si ajuns pentru ca am vrut prin curier rapid, om de treaba si de incredere, multumesc
saphire

Mesaj de saphire »

Omul este nebun,ma terorizat cu telefoanele sa i opresc un ceas ca el lucreaza la CFR si peste 3 zile ia salariu sa l trimit la adresa de mai sus.Un terminat pe langa toate numerele de telefon afisate de voi,am sa mai adaug si eu unul.0768072184 asta este telefonul sotiei.Eu i am sunat intr o zi de dimineata pana seara pe toate telefoanele,non-stop dar se pare ca nu s a lecuit.Scuze acum am vazut ca acest nr de telefon il are si zaytsuca.
Imagine
Gilu

Mesaj de Gilu »

Unu din nr postate de mine e al sotiei lui, deci si sotia are mai multe nr de tel. :evil: :evil:
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Feriti-va de a cumpara de la utilizatorul "lazarmih" pe ceasornicar.ro si "milaz"pe okazii,in ciuda aparentelor este un mare tepar,titulaturi de pendule lipite cu pernandez,fara sa fie in stare de functionare,nicidecum mecanice si fizic impecabile in mintea lui.Pacat ca exista in Bucuresti si astfel de oameni.Daca as fi in locul lui as crapa de rusine sa ma aflu prin targuri sau alte situatii alaturide Achraf,iEdi,Spritzane,Gogu_wolf,sonny_steele,galaxy,etc.,scuze celor care nu i-am amintit,dar este tarziu acum.Tepar mare!!!Neserios!!!Un tip inexplicabil de cumsecade!(ha!ha!ha!hahalera).!!Dumnezeu sa-l ajute spre a nu mai face si altora ce mi-a facut mie!!!Adica o MARE TEAPA!!!
Mihai P.
georgewatches

Mesaj de georgewatches »

Am avut si eu de a face cu vreo doi neseriosi din astia care nu ridica colete.
Mi-au cauzat ambii pierderi de cate 50 lei (costul expeditiilor tur-retur)

dumitriu dan-str.drumul taberei nr.85 bl.T8,ap.60,sector 6,bucuresti; b32dhd@yahoo.com tel:0749344653

popa gabriel-acesta cred ca comanda si pe numele fiului sau si din cate am mai citit pe forum-uri si-au facut un obicei din asta-bd.tineretului nr.9 bl.A54 ,sc.c ,ap.19 ,ramnicu valcea 0761229698 0350804326 0729321291.

Sa va fie rusine.
teodoruc

Mesaj de teodoruc »

Va recomand acest site unde puteti gasi o multime de mecanisme pentru piese.
Eu am comandat un mecanism de Tissot, am platit prin Paypal, coletul a ajuns in 2 saptamani.

http://dashto.org/detailedmap.htm
Imagine
sonny_steele

Mesaj de sonny_steele »

De evitat vanzatorul motorcraft79.

Infloreste mult in legatura cu ceasurile pe care le vinde,ca merg super,ca totul e ok,ca incarca,ca mai stiu eu ce,se pricepe la vrajeala,realitatea e insa destul de departe de spusele lui,din pacate.
mnm

Mesaj de mnm »

Colegul bazeuss este OK....totul este sa mai vanda din ceasurile care le are....
Mie mi-a placut un Seiko 5 SNZF53K1 ,l-am examinat cu lupa....el mi-a atras atentia si la o exfoliere pe care nu o sesizasem eu....si l-am cumparat.
Homo suus fortuna faber est.
georgewatches

Mesaj de georgewatches »

Mai am din pacate un neserios de adaugat aici:
BUCURESTI,Sect.6,str.M.R.Marcu nr.3,bl.108,sc.3,etj.8.apt.121 TELEFON-0722.463.789/Cretu Nicolae-Liviu
Si-a comandat un seiko skx779k ,l-am sunat ca i-a venit comanda la timp,sa i-l trimit si practic dupa ce a comandat si i-a venit ceasul imi spune ca el nu isi permite sa deie banii astia pe ceas(650 lei cu livrarea inclusa) si ca daca i-l dau cu 600 il ia.Nu stiu cum v-i se pare voua,nu am nimic cu romii ,dar asta e tigan.
FERITI-VA!
akkaev

Mesaj de akkaev »

Multumesc userului zaytsuca pentru un Seiko foarte frumos .Onest si amabil, demn de incredere, recomand fara rezerve.
Andrei_s

Mesaj de Andrei_s »

Multumesc colegului cri.2002 pentru un Orient automatic power reserve superb. Disponibilitate, promptitudine, corectitudine, colegialitate. Recomand cu toata increderea.
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
razvyy

Mesaj de razvyy »

Serviciile FUN CURIER - de toata jenaaaa !!!!!
Marti a fost depus un colet din Timisoara, inca nu a ajuns in posesia mea. Am sunat, mi s-a recomandat sa ma deplasez la ei dupa colet. M-am deplasat, si surpriza: nimeni acolo. Si-au luat liber toti de pe la 11. Drept urmare voi ramane fara cadourile pe care doaream sa le ofer unor persoane. Tot marti am depus un colet la posta romana pentru transport in Cluj - loc. Floresti - in 48 ore au ajuns si banii deja in posesia mea (suma ramburs).

Recomand folosirea postei romane, de molte ori ofera servicii superioare curieratului rapid. Daca prin alte servicii de curierat se face distriburie si la orele 21- 22, la FUN CURIER serviciile sunt prastie.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Scrie răspuns