Si uite asa, taras-grapis, aici o rautate, dincolo un atac la persoana, reusim sa lamurim dilemele coleguluiAzi toata ziua am rasfoit forumul si cred ca mai am nevoie de inca 15 zile pe putin, sa incep sa pricep si eu cate ceva de ceasuri... As fi curios, daca cineva ar vrea sa opineze despre ceasurile care pot fi "investitie", ma refer valoarea lor in timp sa fie mai mare sau cel putin egala...
@Borbon, daca nu ai inteles deja, o sa incerc eu sa traduc: colegii dayryad, alexvintage, GherghinNicolae.....Claudiu - rabdare,
cei din urma vor fi cei dintai....nu prea stiu ce vorbesc....nu ne-am lamurit cu satiriadis....dar mai cercetam
In concluzie, singurul loc de unde poti cumpara ceasuri de colectie sub pretul pietei este, mai e nevoie sa o spun?...de la colegul
xbanx....care stie exact si ce spune si ce vinde...mai mult decat atat, daca nu ai toti banii....acesta e pregatit sa faca acte de caritate si daca simti cumva ca-i bagi mana in buzunar.....e problema ta
Trebuie insa, draga Barbon, sa te grabesti pentru ca s-ar putea ca cineva sa-l supere pe xbanx cu vreo postare, situatie in care
se va retrage de pe forum.....cu ceasuri-chilipir cu tot si....daca se intampla asta.....tu pierzi, sa stii
Hai cu Spor!