Despre B&B Collection
Despre B&B Collection
Vreau sa intreb pe cei care au avut de-a face cu B&B Collection ce parere au despre departamentul de service, m-am hotarat sa imi achizitionez o noua curea din metal (cureaua mea este din cauciuc) pentru ceasul meu Oris Aquis 7664, din cate am inteles pot face acest lucru doar prin B&B Collection pentru ca ei sunt reprezentati Oris in Romania. Pentru inceput am trimis in urma cu 5 luni de zile un mail in care le-am spus ca as vrea sa imi achizitionez o noua curea prin intermediul lor, dupa o luna de zile in care nimeni nu mi-a raspuns am mai trimis un email, dupa alta luna de zile am sunat la sediul central(au gasit imediat scuze pentru lipsa de interes) iar de acolo m-au pus sa trimit alt email unui domn care era managerul Oris pe Romania din cadrul acestei compani jalnice, dupa ce am trimis acelasi email doar ca am schimbat adresa de email au mai trecut 2 luni de zile in care nimeni nu mi-a raspuns, deoarece nu sunt din Bucuresti am reusit sa ajung de 2 ori la serice/centru iar de acolo mi s-a spus ca au treaba/comenzi si au ridicat din umeri, m-au pus sa trimit iar alt email unui alt domn, in sfarsit.. au trecut aproape 5 luni de zile nu vreau sa stiu ce se intampla daca avem o problema cu ceasul, cu toata sinceritatea nu va recomand servicile lor, feriti-va. As vrea sa va intreb totusi daca pot achizitiona cureaua dorita prin intermediul altcuiva? Astept parerile voastre. Numai bine!
Re: Despre B&B Collection
Cu placere!
Eu am comandat prin b&b o bratara pt un Mido luat tot de la ei si s-a rezolvat cam intr-o luna (mi s-a explicat ca nu fac comenzi/transporturi decat la un anumit interval de timp, cand se aduna mai multe produse).
Dar comanda nu am facut-o pe net, am fost direct la ei in magazin si totul a fost ok.
Bafta!
Eu am comandat prin b&b o bratara pt un Mido luat tot de la ei si s-a rezolvat cam intr-o luna (mi s-a explicat ca nu fac comenzi/transporturi decat la un anumit interval de timp, cand se aduna mai multe produse).
Dar comanda nu am facut-o pe net, am fost direct la ei in magazin si totul a fost ok.
Bafta!
Eu nu am primit nici un raspuns pe mail nici la magazin de la Unirea, singurul raspuns pe care l-am primit de la o doamna a fost ca bratara ar costa cam 400-500 de ron ceea ce ma face sa cred ca cineva greseste site-ul pe care mi l-ai dat tu are un pret mult mai mare..tu in care magazin ai fost si ti-ai dat comanda?
Eu am fost extrem de multumit de cum au decurs lucrurile la service B&B. Pe cont propriu, am trimis un e-mail la help desk-ul international al brand-ului, iar raspunsul a fost sa il duc la B&B, iar in cazul in care B&B nu s-ar descurca (data nu mai putea fi schimbata de mana prin quick-set, la un mecanism de manufactura), ar urma ca ceasul sa fie trimis in Elvetia. Zis si facut, la B&B am predat ceasul, am asteptat o ora (dublu fata de cat fusesem anuntat, insa efectiv era o zi extrem de aglomerata si e de inteles) pentru un diagnostic si am lasat ceasul pentru a fi vazut de catre ceasornicari. In mai putin de 24 de ore, cei de la service au contactat brand managerul de la B&B, brand managerul a contactat firma producatoare a ceasului, s-a ajuns la concluzia ca ceasul poate fi reparat fara probleme local, am fost sunat pentru a imi da acordul legat de reparatie si repet, in sub 24 de ore, ceasul era deja reparat.
In alta ordine de idei, 4-500 lei pentru o bratara de Oris pare extrem de putin, la banii astia as lua si eu vreo doua, chiar daca nu am inca un ceas Oris
Probabil a fost o confuzie la mijloc, in mod cert la acest nivel bratarile costa de ordinul sutelor de dolari.
In alta ordine de idei, 4-500 lei pentru o bratara de Oris pare extrem de putin, la banii astia as lua si eu vreo doua, chiar daca nu am inca un ceas Oris
Incerc sa trimit si eu un email Clipper la help desk-ul international al brand-ului poate ma pot ajuta ei, sper sa aiba un adaos mai mic la bratara. Ideea e ca automat nu ar avea nimic de pierdut cei de la B&B daca imi dau comanda de aceasta bratara, banuiesc ca si ei si-ar pune un adaos.
..Si mie mi-au spus ca trebuie sa astept 2 luni pentru o curea la un Longines..
Cel mai bine te duci acolo, pt ca pe telefon sau mail se misca foarte greu. Daca suni, iti spun sa trimiti un mail iar raspunsul vine in 3-4 saptamani, eventual dupa ce ai mai trimis cateva remindere