Falsuri, cutii de ceasuri falsificate ?!
- flexibil29
Re: Falsuri, cutii de ceasuri falsificate ?!
Sa imi dau cu parerea daca este falsa sau nu cred ca este inutil. De ce ? Raspunsul este cat se poate de simplu , sunt doar un amator
Eu nu am fost in stare sa o identific pe a mea care de altfel o tin in mana , ce sa mai spun acum despre asta ? 
-
valentin1234
E buna dom'le cutia, ce-ai cu ea?
Argumentatie: am vazut sute de astfel de cutii, nici macar una falsa, pentru ca este
foarte greu de reprodus patina, materialele....etc!
Argumentatie: am vazut sute de astfel de cutii, nici macar una falsa, pentru ca este
foarte greu de reprodus patina, materialele....etc!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
- AC NineFingers
- Moderator
Bre oameni buni eu sunt patimas, M`am nascut asa nu am ce face ! Poate sunt un pic si sado
))) Ceva de genu : mai intai taie`ma si pe urma iubeste`ma !
http://www.ebay.co.uk/itm/Rare-VINTAGE- ... 27d4927f27
Poate sa`mi explice cineva de ce dracu`(Doamne iarta`ma ca suntem in post !) cere asta atatia bani pe o cutie goala ?! Salariul meu pe vreo 2 luni si inca ceva ! Inteleg ca poate nu obtine atat ...dar are 9 oferte ! De cat ? Doar nu`s toate de 20-50 lire !
http://www.ebay.co.uk/itm/Rare-VINTAGE- ... 27d4927f27
Poate sa`mi explice cineva de ce dracu`(Doamne iarta`ma ca suntem in post !) cere asta atatia bani pe o cutie goala ?! Salariul meu pe vreo 2 luni si inca ceva ! Inteleg ca poate nu obtine atat ...dar are 9 oferte ! De cat ? Doar nu`s toate de 20-50 lire !
- gherghin nicolae
- Moderator
Daca acea cutie are si o poveste , poveste care sa merite totusi cel putin jumatate din suma ceruta sau mai mult , atunci mi se pare plauzibila suma ceruta .
Posibil ...cine stie , sa aiba vreo istorie aparte cutia aia ...
Altfel , e plina suprafata virtuala de astfel de neintelesi ai sortii, care solicita sume absurde .
Posibil ...cine stie , sa aiba vreo istorie aparte cutia aia ...
Altfel , e plina suprafata virtuala de astfel de neintelesi ai sortii, care solicita sume absurde .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
- flexibil29
Ma gandesc ca totusi daca acea cutie avea o poveste care sa-si merite pretul exagerat vanzatorul nu ezita sa exuna in descrierea licitatiei detalii despre acest lucru .
- gherghin nicolae
- Moderator
flexibil29 scrie:Ma gandesc ca totusi daca acea cutie avea o poveste care sa-si merite pretul exagerat vanzatorul nu ezita sa exuna in descrierea licitatiei detalii despre acest lucru .
Categoric , daca avea o poveste , cu siguranta era scrisa cu litere cit mai mari...
Nu-mi explic misterul sumei aberante !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
-
marian_sro
La pescuit de fraieri parerea mea.italian parca e din ce am vazut...
Un ceas rar, omega in cazul de fata, costa xxx euro fara cutie. Daca are si cutie poate costa yyy euro.Daca o cutie goala costa mai putin de yyy-xxx atunci acea cutie merita suma ceruta.
Si slava Domnului .... sunt destule Connie rare.
Si slava Domnului .... sunt destule Connie rare.
- AC NineFingers
- Moderator
Esti extrem de novice ca sa nu zic nepriceput ... in ale ebay`ului ! Ai habar cat de greu e sa strangi pe o vanzare 18 watcheri(privitori ce au adaugat in lista obiectul in cauza in speranta unei achizitii ) ?!! Ai habar cat de greu e sa strangi 9 oferte fie ele chiar si intr`un an ?!marian_sro scrie:La pescuit de fraieri parerea mea.italian parca e din ce am vazut...
Numarul watcherilor si mai ales a ofertelor e direct proportional cu raritatea obiectului si cu interesul pe care acestia il acorda datorita raitatii sale pe piata !
Ce n`as da sa pot vedea si cuantumul ofertelor ! E inimaginabil sa ceri 500 pe un obiect iar ofertele sa curga garla intre 20 si 50 !
Sunt gata sa pariez un ceas bun ( de valoare chiar pana la 1000 lei) ca daca relisteaza aceasta cutie de la 0.99 in sistem licitatie , va optine la final o suma de cel putin 100 lire sterline !
-
marian_sro
Nea bufon clar is novice.dar de la 100 lire la 500 euro sau cat era acolo nu e o cale cam lunga.inteleg ca poate fi rara si la fel inteleg ca poate creste valoarea unui ceas.dar totusi nu e cam mult.am vazut listari cu 10+watchers si nici un bid.
- flexibil29
Nu va ganditi ca pe ebay intotdeauna daca o licitatie are multi watcheri inseamna ca sunt si interesati sa cumpere produsul respectiv. O dovada concreta este chiar aici http://www.ebay.com/itm/Platinum-Patek- ... 4d184961f2 . Curios ........din 311 nici macar unul nu a indraznit sa oferteze , de ce oare ? 
- gherghin nicolae
- Moderator
Pentru ca pret 
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Ai fi uimit. Eu vand de vro 8 ani si iti spun ca sunt muuulllti nesimtiti. La ceas de 2000 lire fac oferta 500, 450...Buf0n scrie:E inimaginabil sa ceri 500 pe un obiect iar ofertele sa curga garla intre 20 si 50 !)
Nu zic ca e cazul la acea cutie dar...
- AC NineFingers
- Moderator
Conteaza obiectul, suma ceruta la blitz, conteaza tara de origine a vanzatorului , conteaza numarul si rezolutia si mai ales stilul pozelor pe obiect, conteaza descriere ... conetaza pana si modalitatea prin care vanzatorul e dispus sa trimita obiectul !
Nu comporta comparatii niciodata doua vanzari pe obiecte similare ! Never ! Putem discuta pana si de doua ceasuri identice ca model , de valoare potrivita 500 lire , vanzatori britanici , poze excelente pe ambele , descrieri consistente ... E destul ca unul din ceasuri sa aiba o pata cat o gamalie de ac pe cadran si s`a terminat comparatia !! ...din simplu motiv ca unele ceasuri se adreseaza exclusiv colectionarilor ! Iar un colectionar care da pe un ceas 500 parca ar vrea ca ceasul acela sa fie ... fara de pata !
)
Am in acest moment 3 produse la vanzare in sistem buy it now/ best offer ! Orice oferta care trece de 75% e deja o oferta tentanta !
Am facut oferta pe ebay un repeater acum 3 saptamani ... 750 euro. Sellerul cerea 850 ! Am primit reject !
Evident daca omu cerea 850 ar fi fost aproape cretinesc sa`iofer 300 ! E ilogic ! Pretul de strigare afisat e unul orientativ !
Ar fi culmea sa ma bag sa ofer pe un Vacheron desi pretul afisat de blitz e de cateva mii ... 100 ca nah poate mi`l vinde ! Unde e decenta ?!
Nu comporta comparatii niciodata doua vanzari pe obiecte similare ! Never ! Putem discuta pana si de doua ceasuri identice ca model , de valoare potrivita 500 lire , vanzatori britanici , poze excelente pe ambele , descrieri consistente ... E destul ca unul din ceasuri sa aiba o pata cat o gamalie de ac pe cadran si s`a terminat comparatia !! ...din simplu motiv ca unele ceasuri se adreseaza exclusiv colectionarilor ! Iar un colectionar care da pe un ceas 500 parca ar vrea ca ceasul acela sa fie ... fara de pata !
Probabil ca sunt si din aceastia ... dar pe un ceas de 2000 din 10 oferte cel putin 7 sunt intre 55 si 75% din pretul de strigare !xxxbanxxx scrie: Ai fi uimit. Eu vand de vro 8 ani si iti spun ca sunt muuulllti nesimtiti. La ceas de 2000 lire fac oferta 500, 450...
Am in acest moment 3 produse la vanzare in sistem buy it now/ best offer ! Orice oferta care trece de 75% e deja o oferta tentanta !
Am facut oferta pe ebay un repeater acum 3 saptamani ... 750 euro. Sellerul cerea 850 ! Am primit reject !
Ar fi culmea sa ma bag sa ofer pe un Vacheron desi pretul afisat de blitz e de cateva mii ... 100 ca nah poate mi`l vinde ! Unde e decenta ?!
- flexibil29
Pai............ ce face valentin1234 nu mai este prezent ? Si acum ii citez cu drag paragraful : " De unde e cutia, de unde provine cardul, apartin aceluiasi ceas....etc.....nu fac obiectul acestui topic - asa cum reiese din titlu "
, sau acum nu mai suntem OFF TOPIC ?