In dubii.

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
ionut93

In dubii.

Mesaj de ionut93 »

Buna ziua,nu stiu daca este sectiunea potrivita pentru acest post insa am sa il postez.Daca nu este sectiunea potrivita va rog sa inchideti subiectul.

Ok ,deci vreau sa imi cumpar un ceas automatic care sa nu fie prea scump (~450 lei) .Dupa o 'investigatie' pe internet am ajuns sa dau comada la un Orient automatic de pe BB-shop. O treaba ok zic eu ,insa dupa ce am citit mai atent specificatiile am ajuns la concluzia ca la mana mea care este subtire un ceas de 44 mm este cam mare ,si incerc sa anulez comanda. Acum dupa ce am cautat din nou pe internet un nou model am ajuns la https://www.watchshop.ro/ceasuri-barbat ... automatic/ care este numai bun pentru mana mea subtire. Problema este ca am gasit acelasi model aici : http://www.bombastic.ro/ceasuri-barbate ... nk809.html la un pret pe jumatate fata de watchop. Intrebarea mea ar fi : este acest site bombastic de incredere sa command de la ei? sau este teapa .Vreau sa aiba si garantie .Dupa cum am citit firma este inregistrata insa nu inteleg de ce pretul este pe jumatate la acelasi model de ceas .Multumesc.
best_x_treme

Re: In dubii.

Mesaj de best_x_treme »

In niciun caz ceasul acesta nu face 700 de lei. 350 de lei mi se pare un pret corect pentru un magazin din RO. Daca il comanzi din afara (ex: creationwatches) te ajunge cam 300 de lei cu tot cu vama.
ionut93

Mesaj de ionut93 »

best_x_treme scrie:In niciun caz ceasul acesta nu face 700 de lei. 350 de lei mi se pare un pret corect pentru un magazin din RO. Daca il comanzi din afara (ex: creationwatches) te ajunge cam 300 de lei cu tot cu vama.

Am vazut si eu acest model pe site-ul specificat de dumneavoastra.Daca il command de pe creationwatches primesc si garantie? adica daca e defect trebuie sa il returnez in afara?
vasix

Mesaj de vasix »

Cei de la bombastic au evoluat de la vanzarea pe okazii, fara factura/garantie, la site specializat cu acte in regula.
Acum cativa ani am cumparat un ceas Citizen de la ei si am comandat o bratara de Seiko, pe care mi-au adus-o in 2 saptamani.
Tranzactiile au avut loc la o benzinarie :D
Cu toate acestea, nu am ce sa le reprosez, produsele au fost OK.
Ca mentiune, aproape toate ceasurile expuse sunt produse in China sub licenta, insa si la B&B pe gama asta de pret tot Seiko din China cumperi.
Daca ma insel, mea culpa.
best_x_treme

Mesaj de best_x_treme »

DA, trebuie returnat la ei si trebuie sa platesti transportul care costa destul de mult.
Scarface

Mesaj de Scarface »

I-al de pe bombastic! Eu am cumparat 2 ceasuri de ei si nu am avut nici-o problema! Un coleg de pe forum chiar acest model la achizitionat tot de ei si a fost totul in regula! Sa-l porti sanataos ;)
ionut93

Mesaj de ionut93 »

Multumesc tuturor pentru raspuns.Am vrut sa il comand de pe bombastic telephonic ,dupa mai multe telefoane si niciun raspuns l-am comandat de pe creationwatches la pretul de 285 lei . Am vorbit prin email cu cu cei de la vanzari si le-am cerut sa treca Gift sau ceva ca sa nu platesc vreo taxa ceva aici ,si au zis ca se rezolva. Sper sa vina saptamana asta ,sunt curios daca se tin de cuvant.
Scrie răspuns