Pareri pentru primul meu ceas
Re: Pareri pentru primul meu ceas
Pana acum totul a decurs normal. Cand ajung in posesia ceasului voi face niste poze si voi face o scurta descriere.
Nu au expediat prin DHL? In mod normal se ocupau ei de tot, tu doar plateai la primirea coletului si gata.TheWOLF26 scrie:Ceasul a ajuns in Germania si maine ar trebui sa ajunga la Cluj pentru vama. Interesant e ca iti cer tot felul de dovezi, factura tradusa sau descrierea produsului, dovada de plata, buletinul. Daca nu ai factura trebuie sa dai o declaratie pe proprie raspundere ca nu ai asa ceva si te taxeaza suma declarata de expeditor (asta daca nu e cadou )![]()
Te taxeaza comision de vama undeva la 45 lei si tva-ul produsului care e undeva la 70 lei.... Le-am trimis cam tot ce au vrut, sa vad maine cu ce ma mai streseaza:)
Prin DHL a fost expediat. Am fost anuntat ca am de plata 113 lei... taxa vamala si tva-ul produsului. Mi se pare mult avand in vedere ca alti colegi plateau 60 lei sau mai putin pe un ceas care are valoarea declarata mai mare ca al meu. Cand am ajuns in Cluj la ei nu au terminat de procesat coletul si nu am putut sa il ridic. Trebuie sa astept pana luni sa il aduca.
Am ridicat ceasul, arata mult mai bine in realitate:) O sa ii fac si poze cand am timp.
Atentie cei care comandati de pe creationwatches, de la 1 ianuarie s-a adaugat taxe noi la DHL. Eu am ajuns sa platesc 112 lei vama si ceva comision. In total am ajuns undeva la 400 lei pentru ceas
Atentie cei care comandati de pe creationwatches, de la 1 ianuarie s-a adaugat taxe noi la DHL. Eu am ajuns sa platesc 112 lei vama si ceva comision. In total am ajuns undeva la 400 lei pentru ceas