Cu durere si din motive obiective trebe sa ma despart de ceasul asta:
http://www.uhrenmansarde.de/JSprings-Wa ... :1455.html
a fost primit cadou in luna martie 2008, purtat sporadic 2 luni, verificat de Claudiu - care va posta si pozele, dupa care a stat in cutie. Ceasul nu prezinta nici un fel de uzuri mecanice, estetice; Claudiu a scos si un protocol de functionare. Se livreaza in cutia originala. Claudiu va pune pozele. Pret: 3 milioane lei vechi adica 300 lei noi. Nu ar avea rost sa postez poze care nu imi apartzin. Claudiu le-a pozat si le va posta astazi, candva. Linkul este doar trimiterea de unde a fost procurat ceasul. Multzumesc.
Mentiune: mecanismul Y 676 are 21 pietricele - similar cu Seiko 7S26 - Claudiu a postat ul link pe tema asta.
J.Springs
Ar trebui intrebat Claudiu; eu am constatat practic max 5 secunde + / zi dar nu am stat sa urmaresc; in mod normal are aceleasi abateri ca si calibrul 7S26 care, oricum, dupa cumparare, purtare cel putzin 2 saptamani, trebuie dat al reglat; la fel si J. Springs...Claudiu a si scris pe tema asta ca japonezii il lubrifiaza acolo unde nu trebuie (sper ca m-am exprimat bine)bograd scrie:Ce precizie are ceasul?
Valoarea data de producator mi se pare destul de mare.
Pe vremuri aveam mai mult timp; logic - atunci inca nu era prea tarziu...