Ceasuri rusesti vintage
-
abarth_mcm
Re: Ceasuri rusesti vintage
ceva poze cu raketa multicalendar?
merci
merci
-
abarth_mcm
continui achizitiile
o RAKETA care nu o aveam in colectie

functionare foarte buna, cadran excelent (destul de interesant cu dungi pe mijloc)
geamul are usoare zgarieturi.
un polish ar schimba mult aspectul
carcasa pe fata e foarte buna, pe spate are nichelul luat
coronita nu mai are deloc nichel din nefericire
per total e un ceas purtabil in starea in care se afla. nu e in stare noua, dar acceptabila
o RAKETA care nu o aveam in colectie

functionare foarte buna, cadran excelent (destul de interesant cu dungi pe mijloc)
geamul are usoare zgarieturi.
un polish ar schimba mult aspectul
carcasa pe fata e foarte buna, pe spate are nichelul luat
coronita nu mai are deloc nichel din nefericire
per total e un ceas purtabil in starea in care se afla. nu e in stare noua, dar acceptabila
-
abarth_mcm
si inca o achizitie
Vostok cu mecanismul clasic 2209
carcasa placata Au
cadran ca nou
mai aveam Vostok identic (carcasa+mecanism), dar nu cu acest cadran. Mi s-a parut dragut cadranul si de aceea am si cumparat ceasul.

Vostok cu mecanismul clasic 2209
carcasa placata Au
cadran ca nou
mai aveam Vostok identic (carcasa+mecanism), dar nu cu acest cadran. Mi s-a parut dragut cadranul si de aceea am si cumparat ceasul.

Ceasurile sunt foarte frumoase. Sunt invidios deoarece reusesti in fiecare weekend sa gasesti un ceas frumos.
Ceasul Raketa Multi-calendar nu este inca gata, sunt mai multe probleme, sper sa ajunga in posesia mea.
Ceasul Raketa Multi-calendar nu este inca gata, sunt mai multe probleme, sper sa ajunga in posesia mea.
În apropiere de perpetuum mobile.
-
abarth_mcm
ultimul da este extrem de aspectuos.
da gasesc ceasuri dar se pare ca acest hobby a devenit cam costisitor...
Nu imi gasesti si mie un RAKETA Multicalendarabarth_mcm scrie:ultimul da este extrem de aspectuos.
Am pata pusa pe acest ceas.
-
abarth_mcm
nu am vazut, imi pare rau.
multicalendar sunt mai scumpe intr adevar
eu iau ce imi place si ce gasesc estetic in stare f buna.
nu caut un model anume ci sa nu fie epava ca si ceas
multicalendar sunt mai scumpe intr adevar
eu iau ce imi place si ce gasesc estetic in stare f buna.
nu caut un model anume ci sa nu fie epava ca si ceas
http://www.ceasuridemana.ro/cccp-raketa ... 94446.html
Parca mai are un multicalendar la vanzare,dar acesta parca arata mai bine.
Parca mai are un multicalendar la vanzare,dar acesta parca arata mai bine.
Cunosc anuntul, nu este ceea ce caut. Arata cam rau raportat la pretul cerut.
In alta oridine de idei prefer un Raketa multicalendar cu cadranul scris in engleza. Multumesc pt. sugestie, mai caut.
In alta oridine de idei prefer un Raketa multicalendar cu cadranul scris in engleza. Multumesc pt. sugestie, mai caut.
-
abarth_mcm
pret de 150 lei e bun sa stii pt un ceas gata servisat
mai ieftin nu cred ca ai sa gasesti
pe spate da are urme de uzura, dar are cadranul f bun ceasul! si compenseaza cu asta!
mai ieftin nu cred ca ai sa gasesti
pe spate da are urme de uzura, dar are cadranul f bun ceasul! si compenseaza cu asta!
Toti zic ca sunt gata serisate dar nimeni nu are documente care sa certifice asta.
-
abarth_mcm
pai ce documente?ca doar un ceasornicar din colt de bloc nu iti da chitanta sau crva de genu pt o servisare care costa in medie 30 lei.
daca ceasul merge bine nu ai de ce sa iti faci griji.
daca vrei neaparat modelul te asigur ca pretul e excelent ! mai ieftin nu gasesti ! daca e ceva ce iti place si vrei, cumpara !
si eu cumpar ceasuri pe incredere, dar n am prea dat chix. am avut si noroc poate.
daca ceasul merge bine nu ai de ce sa iti faci griji.
daca vrei neaparat modelul te asigur ca pretul e excelent ! mai ieftin nu gasesti ! daca e ceva ce iti place si vrei, cumpara !
si eu cumpar ceasuri pe incredere, dar n am prea dat chix. am avut si noroc poate.
Ca si gluma, daca nu-ti da bon fiscal ai dreptul sa pleci fara sa platesti conform ultimelor legi in privinta asta
O servisare la 30 de lei? In iarna la ceasornicar mi s-au cerut 70 pentru o servisare de rutina, indiferent de ceas. Oare mi-a cerut prea mult ceasornicarul acela, sau care e costul unei astfel de manopere?
O servisare la 30 de lei? In iarna la ceasornicar mi s-au cerut 70 pentru o servisare de rutina, indiferent de ceas. Oare mi-a cerut prea mult ceasornicarul acela, sau care e costul unei astfel de manopere?
-
Alexvintage
Pe acest forum nu se discuta despre preturile percepute pentru servisari!
Luati in calcul faptul ca o servisare CORECTA presupune dezmembrarea ceasului, curatarea componentelor, reasamblarea ceasului si ungerea corespunzatoare, manopera care cere timp chiar si pentru cel mai simplu mecanism.
Incercati sa va imaginati cate ceasuri se pot servisa intr-o ora respectiv in 8 ore de munca si veti intelege ca nu tot ce este ieftin e si bun.
Luati in calcul faptul ca o servisare CORECTA presupune dezmembrarea ceasului, curatarea componentelor, reasamblarea ceasului si ungerea corespunzatoare, manopera care cere timp chiar si pentru cel mai simplu mecanism.
Incercati sa va imaginati cate ceasuri se pot servisa intr-o ora respectiv in 8 ore de munca si veti intelege ca nu tot ce este ieftin e si bun.
Anul trecut am fost de curiozitate la ceasornicarul mai "cunoscut" din Oradea și l-am întrebat cu cât serviseaza un ceas , o servisare de periodică și răspunsul dânsului a fost : "dacă nu rămâne în urmă, nu are nevoie de reparație. " Nici dacă îmi cerea 10 lei pentru fiecare ceas tot nu acceptam...
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.