Ajutor identificare Breitling

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
Ferodin iaia

Ajutor identificare Breitling

Mesaj de Ferodin iaia »

http://www.ebay.com/itm/BREITLING-CHRON ... 1550816974
Buna seara tuturor, as avea nevoie de ajutor in identificarea ceasului din likul de mai sus. Ceasul pare original, dar scrisul de pe interiorul capacului imi da de gandit.
Multumesc anticipat!
marian_sro

Re: Ajutor identificare Breitling

Mesaj de marian_sro »

Ferodine eu zic original.la rotor am dubii.poate trebuia sa fie marcat.inscriptii de genul celei de pe capacul spate am mai vazut.am avut un navitimer asa.pretul...eu nu as da atat pe un 7750 fie el si in breitling.
mihaieros

Mesaj de mihaieros »

Eu am impresia ca mecanismul a fost inlocuit la un moment dat... Eu am un chronomat asemanator de la Breitling si sincer finisajele sunt mult superioare . In plus, rotorul este marcat Breitling. Si mai mult, nu exista piese din plastic in mecanism... Dar sincer, carcasa face toti banii ;)
Ceasoholic
Tudor_T

Mesaj de Tudor_T »

Buna ziua,
Ceasul este corect fiind vorba de primul model de chronomat echipat cu valjoux 17 jewels. Am si eu unul si deasemenea are mecanismul neinscriptionat lucru obisnuit pentru modelele 81950. Link-ul cred ca este relevant: http://forums.watchuseek.com/f39/breitl ... 13334.html
timetwister

Mesaj de timetwister »

Felicitari Tudor. Ma pregateam sa spun acelasi lucru.
Pe scurt, ceasul este corect iar acest model de Chronomat este cel care a revitalizat Breitling. Primele variante de B13 sunt acceptate si cu si fara semnatura pe rotor. Iar cele semnate nu sunt gravate.
Aceste Chronomaturi de la sfarsitul anilor 80, sunt daca vreti ceasuri martor. Valjoux 7750 si Lemania 5100 au aparut cam in acelasi timp, iar pe termen lung nu putea sa supravietuiasca decat unul. Breitling a ales sa mearga cu Valjoux 7750, si astfel a contribuit indirect la declinul celuilalt.

Conditia ceasului este foarte buna, spre "mint", iar pretul nu este o surpriza. Nici daca ar ajunge la 1000 nu ar fi o surpriza.

Cu respect
Ferodin iaia

Mesaj de Ferodin iaia »

Multumesc pentru ajutorul dvs. Sa inteleg ca este original, chiar daca are inscriptia din interiorul capacului cam... stramba? Am si eu unul dun aceeasi serie, dar inscriptia amintita este perfect dreapta, de aici si dubiile mele! In ce priveste piesa de plastic, toate mecanismele Valjoux 7750 au asa ceva, nu este o piesa de frictiune majora. Acum e cam tarziu sa-l mai cumpar, dar e bine de tinut cont pe viitor. Multumesc inca o data si saptamana minunata tuturor!
Scrie răspuns