Pe ce ni s-a pus pata. :-)
Re: Pe ce ni s-a pus pata. :-)
face treaba, m-am jucat cu unul, versiunea black. problema ce am sesizato la el comparativ cu un garmin fenix2 si un polar loop este ca nu numara pasii corspunzator. adica dupa o zi intreaga polar loop si fenix2 aveau cam la fel(diferenta era sub 300de pasi{steps pentru cartcotasii care imi vor cauta diversele greseli gramaticale sau de exprimare} intre ele) dar ambit3-ul era cu ceva peste 3000 in spatele lor. + eu unu personal as dori ca hart rate monitorul sa fie pe bluetooth smart nu ANT (zvonurile sunt ca ambit4 va avea pe bluetooth). in rest numa de bune si bine despre el. NAVY SEALS il au in dotare
eu unu recomand suunto pt activitati outdoor {parere personala}
cu stima,
bogdan buza
bogdan buza
Pe mine mă interesează mai mult ceasul pentru trekking, caz în care nu prea pun mare preţ pe paşi sau monitorizarea ritmului cardiac, dar în schimb tot ce ţine de altimetru, barometru, busolă şi gps (pentru trasee nemarcate, parcurse de alţii înainte) contează enorm.
https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
Anul asta sper sa il iau.

Un proiect a carui finalizare o astept de mult.
Poate ca in iunie...

Poate ca in iunie...

Mi-ar fi placut sa inteleg ce scrie...heimdalg scrie:Un proiect a carui finalizare o astept de mult.
Poate ca in iunie...
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
-
dbonddental
Aoleu, Zar! De cand ma tot uit si oscilez intre el si Hamilton, stii tu care...ala cu "Love you tender..."Zar scrie:
Cateva detalii despre indicatorii si indexii ceasului, ca vor fi aurii, cu superluminova C3, inscriptionarea capacului,, iar jos scrie ca va avea ambele tipuri de prindere ale curelei, atat cea prezentata in stanga cat si cea din dreapta si va veni si cu ambele tipuri de curele. Chestii neesentiale dupa parerea mea sau oricum nu sunt atat de importante cum este ideea de a realiza o reeditare moderna a faimosului Amfibia 30 atm, singurul Vostok Amfibia facut pentru uz militar.
Apropo de cate Vostok Amfibia Army, Military, daca nu SUPERMilitary sunt pe la noi
Apropo de cate Vostok Amfibia Army, Military, daca nu SUPERMilitary sunt pe la noi
Pe un Orient...mai exact pe unul dintre astea doua (dar inca nu m-am decis):

sau

sau

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Primul Orient chiar imi place, ce model e?
https://www.watchshop.ro/ceasuri-barbat ... -eu07005w/adl scrie:Primul Orient chiar imi place, ce model e?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)