ceas clessidra swiss
ceas clessidra swiss
As dori sa aflu mai multe despre un ceas de aur de 18k .
Marca este CLESSIDRA 17jewels swiss made.
Marca este CLESSIDRA 17jewels swiss made.
Re: ceas clessidra swiss
Pai, este din aur de 18K si are 17 rubine. Sunt convins ca aceste info au fost foarte edificatoare si v-au lamurit pe deplin.
Va multumesc pentru timpul acordat.
Va multumesc pentru timpul acordat.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Ma intereseaza mai multe adica anul de fabricatie si eventual valoarea lui
- gherghin nicolae
- Moderator
Citește regulamentul pentru început, respectă regulile de postare și caută secțiunea în care îți scrii drama, asta în cazul în care ai folosit funcția search și nu ai găsit ce căutai.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
daca nu ai priceput de la prima aluzie incerc sa iti traduc eu.pusicatro scrie:Ma intereseaza mai multe adica anul de fabricatie si eventual valoarea lui
poze, cat mai multe poze si cat mai clare, cu tot ce poti poza, am ales mecanismul si orice inscriptie.
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
Pe spatele ceasului d-stra este un numar. Este foarte posibil sa nu-l vedeti bine, insa credeti-ma ca este acolo, scris minuscul langa un "va multumesc". Eii, acum ati dat de el? dar de "va multumesc"? Una din aceste chestii - adica ori numarul ori cuvintele astea doua, bata-le vina - v-ar fi ajutat destul de mult pentru edificare. Cum numarul este enorm de greu de gasit, bine era sa fi folosit cuvintele
!
Inainte de toate, bun venit! fara poze, nimeni nu sta sa caute referinte despre un ceas ce nu are macar o poza. Chiar daca nu aveti pricepere in domeniul ceasurilor, se presupune ca bunul-simt se dezvolta in fiinta umana din perioada copilariei. Eu va pot imprumuta cateva carti, daca doriti... nu ca eu as avea o mare deprindere, dar ma rog.

Inainte de toate, bun venit! fara poze, nimeni nu sta sa caute referinte despre un ceas ce nu are macar o poza. Chiar daca nu aveti pricepere in domeniul ceasurilor, se presupune ca bunul-simt se dezvolta in fiinta umana din perioada copilariei. Eu va pot imprumuta cateva carti, daca doriti... nu ca eu as avea o mare deprindere, dar ma rog.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Am facut 2 poze. Va multumesc anticipat pentru orice informatie.

Ultima oară modificat 05 Oct 2015, 18:13 de către pusicatro, modificat de 2 ori în total.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... f=5&t=9236
pentru postat poze
pentru postat poze
Probabil ca daca o sa cautati in postarile vechi de pe ceasornicar despre ceasuri de aur o sa aflati si valoarea ceasului. Oricum ceasurile de dama au valoare mare doar daca sunt un brand renumit... Acum notiunea de valoare mare este relativa si aici nu comentez 
Clessidra ca si brand apare in Mikrolisk doar cu o inregistrare in Italia. Cum Elvetia a avut o zona cu influenta italiana s-ar putea crede ca a fost realizat in Elvetia pentru italieni dar firma mama Clessidra apare in Roma si atunci este putin probabil sa fie asa.
Am vrut si eu la un moment dat sa cumpar un ceas care era produs de Darwil (swiss) special pentru piata italiana, nu mai imi amintesc numele...
Mai este si cazul Enicar
Ei au produs sub mai multe denumiri: Savillon, Alprosa, Longeau, Etsira, Swisbaby, Swisboy, Teddy, Chrono M si multe altele... Parca cineva zicea pe un site ca Savillon este fratele sarac al lui Enicar...
Mai nou sunt multe cazuri de multinationale care cumpara vechi branduri elvetiene... Festina (spaniol) a cumparat Candino care este elvetian. Fossil (american) a cumparat Zodiac... Exemplele sunt multe.
Mi s-a intamplat si mie sa vreau sa cumpar ceasuri pe care scria Swiss dar nu apareau in Mikrolisk. Piata orologeriei a fost extrem de fluctuanta si marcata pe de o parte de evenimentele mondiale care au influentat posibilitatile financiare iar pe de alta parte de evolutia tehnologiei (criza quartzului).
Ceasul dvs. este un ceas de dama probabil produs prin anii 60, as zice eu... O curea sau o bratara potrivita o sa il puna in valoare, daca nu are deja o valoare sentimentala pentru dvs. Eu am constatat ca un ceas ”frumos” se poate vinde uneori la un pret mai mare decat un brand....
Sper ca nu v-am plictisit...

Clessidra ca si brand apare in Mikrolisk doar cu o inregistrare in Italia. Cum Elvetia a avut o zona cu influenta italiana s-ar putea crede ca a fost realizat in Elvetia pentru italieni dar firma mama Clessidra apare in Roma si atunci este putin probabil sa fie asa.
Am vrut si eu la un moment dat sa cumpar un ceas care era produs de Darwil (swiss) special pentru piata italiana, nu mai imi amintesc numele...
Mai este si cazul Enicar

Mai nou sunt multe cazuri de multinationale care cumpara vechi branduri elvetiene... Festina (spaniol) a cumparat Candino care este elvetian. Fossil (american) a cumparat Zodiac... Exemplele sunt multe.
Mi s-a intamplat si mie sa vreau sa cumpar ceasuri pe care scria Swiss dar nu apareau in Mikrolisk. Piata orologeriei a fost extrem de fluctuanta si marcata pe de o parte de evenimentele mondiale care au influentat posibilitatile financiare iar pe de alta parte de evolutia tehnologiei (criza quartzului).
Ceasul dvs. este un ceas de dama probabil produs prin anii 60, as zice eu... O curea sau o bratara potrivita o sa il puna in valoare, daca nu are deja o valoare sentimentala pentru dvs. Eu am constatat ca un ceas ”frumos” se poate vinde uneori la un pret mai mare decat un brand....
Sper ca nu v-am plictisit...
The road to hell is paved with good intentions...
Multumesc mult pt informatii. Totusi un pret estimativ daca se poate.
-
Conform regulamentului nu se fac evaluari.