Bine v-am gasit prieteni, cum o mai duceti cu nea' ITU?
Va prezint o alta latura a colectiei mele, carriage clock-ul.

Se prezinta binisor, nu are carcasa indoita sau lovita. Nu stiu daca este aurita sau nu are o culoare mata sub stratul de jeg. Are geamul spate usor ciobit, la fel cu cel de sus. Cadranul este intact, cred ca este patat si murdar, nu stiu daca este decolorat. Functioneaza, dar este cam grabit. Functia de repeater este cu maxim 12 batai si este defazata inapoi cu 2 batai fata de ora. Bataia este cam anemica, parca ciocanelul nu este actionat cu destula forta. Desteptatorul nu functioneaza, daca armez de la arcul din stanga sus unde este ciocanelul bate imediat ce simte ca este tensionat arcul, nu baga in seama cadranul de jos de unde se seteaza alarma. Striker-ul functioneaza cu aceeasi defazare ca si repetitia. La jumatate nu am sesizat sa faca ceva....Nu am vazut nici un fel de insemne pe mecanism. Are si cutiuta lui, care este la fel de murdarica si fara curelusa, se vede cum a fost taiata.
Va rog, ca intotdeauna, sa ma ajutati cu informatii despre ceas: model, tip mecanism, an de fabricatie si tot ce mai stiti mai mult ca mine. Defectele pe care le-am remarcat se pot repara? Sunt usor de remediat?
Multumesc tare mult!