Ultima achizitie
-
Oftalmologul
Re: Ultima achizitie
Superb Longines Avigation Chronograph Type A-7 1935
Desi nu sunt amator de ceasuri de buzunar, cineva m-a corupt sa iau acest Longines....faptul ca are cadranul perfect si ca seriile de pe carcasa si mecanism sunt identice m-au convins in cele din urma
...

O referinta mai rara:9999

-
impala2328
Multumesc!
Are mecanism 18.69N, iar dupa serie a fost produs aprox in 1925
Apropo de unealta. Am cumparat recent de pe ebay un cutitas de desfacut ceasuri similar cu cel din poza. Cand l-am primit, surpriza: facatura. Daca este fals, cel mai evident este la scrisul de pe cealalata parte a lamei, care este tremurat si prost realizat.
Vanzatorul chinez a admis reclamatia mea si mi-a rambursat 10 dolari. Culmea este ca - si asa falsa - unealta este mai buna decat una facuta in Germania.
Acesta este http://www.ebay.com/itm/Original-Bergeo ... 2035820829
Vanzatorul chinez a admis reclamatia mea si mi-a rambursat 10 dolari. Culmea este ca - si asa falsa - unealta este mai buna decat una facuta in Germania.
Sincer sa fiu nici eu nu sunt 100% de unealta. Scrisul pe lama e ok, insa literele pe maner sunt cam apropiate comparat de altele de pe net. Oricum, la HKG e mama fake-urilor. De evitat vanzatorii din HKG, Thailanda, Vietnam.....cataradoi scrie:Apropo de unealta. Am cumparat recent de pe ebay un cutitas de desfacut ceasuri similar cu cel din poza. Cand l-am primit, surpriza: facatura. Daca este fals, cel mai evident este la scrisul de pe cealalata parte a lamei, care este tremurat si prost realizat.
O pot da inpoi (am termen 5 zile) insa cred ca o sa o patrez pentru ca e f solida si nu a costat mult. Am incercat-o si imi fac treaba ok cu ea.

Paul Picot Firshire 3000 Regulator L.E. 96 / 100

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
Alexvintage
Se asorteaza perfect cu un costum de clovn. 
Pai aveam un asemenea costum si nu stiam cu ce sa-l asortez, asa ca am scos banetul de la saltea si am dat cu el de gard! Doamneeee, ce spirit anticipativ am! Credeam ca numai eu m-am gandit la asta, dar vorba reclamei ... gandim la fel ...!Alexvintage scrie:Se asorteaza perfect cu un costum de clovn.
Cred ca la Orpheus am vazut un UG Aerocompax, destul de "patinat".
Pai iti dai seama, draga Alex, ca unul care prefera doar "cepe italienesti" si ceasuri de clovn (a se vedea si Alain Silberstein) ar zice ca acel ceas (UG Aerocompax) este unul care se asorteaza cu ... un costum de boschetar / homeless? Ca multe alte ceasuri vintage / militare dealtfel ... (la care ar trebui sa ne cumparam uniforma adecvata, right?
Un motiv in plus sa il apreciem pe Nic, costumat adecvat anul trecut cal ceasornicar.ro 2016
Cert este ca abia astept sa il port! Cu tot cu costum! Mai atrag si eu atentia in vreun fel ...
[m-a amuzat remarca ta, banuiesc ca iti dai seama; nici o suparare dealtfel Alex, stii cum e cu gusturile omului si cu defe*atia!]
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Daca ar fi scris alt user asa ceva, ar fi luat ban multa vreme si mult prea usor, de la Alexvintage. De fapt nu e vorba de "daca", ci au si fost cazuri. Cand esti moderator iti permiti