Încă nu am o colecție serioasă de ceasuri, dar obișnuiesc să citesc de ceva vreme diverse topicuri pe acest forum și vă mulțumesc pentru informații. În fine, să trec la subiect.
Am primit de la un prieten un Seiko 7002-7020/SDS099K1 (este ceasul care mi-a deschis apetitul pentru... ceasuri). A mers o perioadă dar, cu câteva luni în urmă, i s-a blocat rotița de la care îl întorci. Am fost la Watchshop.ro și m-au trimis la B&B. De acolo am primit o listă cu prețuri, incluzând, la cererea mea, și schimbarea cadranului - are o zgârietură.
Mi s-au părut mari scorurile pieselor, așa că mi-am comandat singur set de garnituri, hardlex (315P15HN02) și rotiță cu ax remontoar (70E11NS1). Au venit pe rând iar astăzi, după multe săptămâni, a sosit și ultimul plic de prin Tailanda.
Am întrebat prietenul-donator și mi-a spus că și el a primit ceasul la rândul lui și că nimeni nu i-a făcut vreo revizie vreodată.
Aș prefera să duc ceasul la un ceasornicar, nu la o firmă gen B&B. Știu că nu e un ceas scump și că aș fi putut să cumpăr direct altul, dar mie mi-e drag ăsta.

Ce îmi recomandați în București? B&B, altă firmă, cineva de pe forum?