Ultima achizitie
-
adrianlucian
Re: Ultima achizitie
Alex nu isi permite ceasuri de 'clovn', de aceea e 'atras' de ceasul lui Achraf 
Gshock G-Lide GLS-6900-1ER, o reeditare a unui model de prin 2007:

http://www.casio-intl.com/asia/en/wat/w ... LS-6900-1/

http://www.casio-intl.com/asia/en/wat/w ... LS-6900-1/
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Azi din targ. Oare Phenix e militar?

Cutie pastrare ceasuri de buzunar...acum tot ce trebuie sa fac este s-o completez

1. Edox Chronorally S(Day-Date) REF. 84300-3M-NIN

2.Christopher Ward C8 Flyer Automatic REF. C8-44-A-KVK

I am not afraid to walk this Earth alone.

https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
Un Doxa cat se poate de obisnuit...insa e frumos prin starea in care se prezinta, nu are cromul luat de pe spatele carcasei...si inca un lucru bun, si-a pastrat coronita originala semnata, care la multe din ele nu a rezistat in timp, fiind foarte subtire (grosimea ei aprox 0,75 mm, latimea 3 mm)...I-am pus o curea Rios subtire, fara cusatura...poate ca-i statea mai bine cu una neagra, insa nu aveam la indemana...

- flexibil29
Felicitari danny , un ceas simplu , frumos si intr-o stare buna , poate ne arati si mecanismul
Multumesc
Maine o sa incerc sa-l desfac.

Am promis ca vin cu poza mecanismului din Doxa. Un simplu cal. 103 (derivat din ETA 2391, conform Ranfft), varianta cu antisoc la balans...
Zeppelin mai putin caracteristic marcii.
Am pus curea de piele in prima zi, imi era mila sa o tai pe cea de cauciuc originala, insa a doua zi mi-am facut curaj

Am pus curea de piele in prima zi, imi era mila sa o tai pe cea de cauciuc originala, insa a doua zi mi-am facut curaj

Felicitari D-le Ninulescu! Sa-l purtati sanatos si sa va bucurati de el! Ce functii are?Ninulescu scrie:SUUNTO
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Felicitari. Sa la porti sanatos.zed scrie:1. Edox Chronorally S(Day-Date) REF. 84300-3M-NIN
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
Multumesc mult !Bogdan11 scrie:Felicitari D-le Ninulescu! Sa-l purtati sanatos si sa va bucurati de el! Ce functii are?Ninulescu scrie:SUUNTO
dar mi-a placut ca este mare cit o solnita si l-am luat la schimb cu alte 2 ceasuri pe care le aveam !
Citeva dintre functii sunt.... navigare,
GENERAL
Timp, data, alarma, timp dual Limbi multiple (EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, PT, SV) GPS Display Positiv / negativ Lumina ajustabila Indicator de baterie slaba Unitati metrice si imperiale Moduri de salvare a energiei Transfer de date si incarcare la usb
GPS
Full GPS (SiRFIV v2.2) GPS ajustabil (1 s, 60 s) Locatie pentru coordonate multiple Rute de navigare Regasire de traseu Puncte de interes Planificare de rute*
ALTIMETRU
Altitudine barometrica Ascendenta/descendenta totala Viteza verticala Grafic de altitudine
VREME
Presiune barometrica si grafica Temperatura Rasarit/apus (Suunto App) Alarma de furtuna (Suunto App)
Durata baterie cu GPS: 50 ore
Din pacate se poate conecta doar la un iPhone... nu si la Android, iar eu iPhone nu am... asa ca nu o sa pot descarca datele de navigare daca cumva mi-as lua un iaht..
https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/