Achizitie Omega Speedmaster

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
vladandrei

Achizitie Omega Speedmaster

Mesaj de vladandrei »

Buna seara

Si scuze daca nu postez chiar unde trebuie, am oscilat un pic intre "Goana dupa ceasuri" si "identificari". Ma atrage destul de mult un Omega Speedmaster vazut pe ceasuridemana, insa din pacate este in Piatra Neamt iar eu in Bucuresti. Anuntul este acesta http://ceasuridemana.ro/omega-speedmast ... 63992.html

Dand o cautare pe google si forum dupa numele vanzatorului, pare cineva destul de cunoscut in lumea colectionarilor, in special cand vine vorba de Omega.

Totusi intreb si eu pe cei mai experimentati ca mine (adica ... cam pe toata lumea), pare aceasta o tranzactie care poate fi facuta in absenta unei verificari fizice? Sunt si ceasul si userul ceea ce si cine ar trebui sa fie?

Multumesc!
marian_sro

Re: Achizitie Omega Speedmaster

Mesaj de marian_sro »

Unul din cei mai mari.colectionari de omega poate din europa.asta cred ca spune ceva.
Totusi la sume din astea 300 lei un drum la Piatra Neamț mai e o suma?
revival

Mesaj de revival »

In ceea ce priveste tranzactiile pe internet există o zicală: "buy the seller"!
Totusi, daca ceea ce ati aflat despre dl. Lupascu nu va satisface, faceti urmatoarea socoteala: cat costa un drum Bucuresti-Piatra Neamt si retur comparativ cu cei 1500 euro ceruti pentru ceas?
In plus, sunt convins ca veti primi un discount la ceas cel putin egal cu costul transportului. Si va alegeti si cu un week-end fain in zona Neamt. :-)
vladandrei

Mesaj de vladandrei »

Multumesc pentru raspunsuri :) Bineinteles ca drumul pana in Neamt nu conteaza asa de mult financiar prin comparatie cu achizitia, insa problema reala e ca el ar fi inutil pentru ca nu ma pricep sa verific un ceas - m-as duce asadar degeaba.

In paranoia mea dubioasa legata de achizitiile de ceasuri online, cred ca de fapt ma intrebam daca userul respectiv chiar este dl. Lupascu, despre care si eu presupun ca este deasupra indoielilor. Asta voiam sa intreb cand am spus daca "userul e ce trebuie" :)
revival

Mesaj de revival »

Eventual luati legatura cu dumnealui, discutati cand va avea urmatorul drum priin Bucuresti la vreun targ si intre timp cautati un prieten / pasionat / ceasornicar ce v-ar putea consilia in alegerea facuta.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Ceasul acesta nu pare o idee prea buna de achizitie, desi are curea originala Omega, pretul pare mare, acesta e genul de ceas care sta bine pe bratara, iar lipsa bratarii scade mult din pret, adica putini pasionati ar alege un astfel de ceas pe curea originala versus bratara originala.

Am avut si eu la un moment dat acest model:

Imagine
Zar

Mesaj de Zar »

Incontestabil vanzatorul este serios, eu am luat mai demult un ceas de la el si oricum este bine cotat, dar de retinut ca in poza cureaua are catarama Morellato. De intrebat daca o are si pe cea originala Omega, infinit mai importanta decat cureaua - pt. ca cureaua este trecatoare iar catarama este pe viata.
AR1070-56E
vladandrei

Mesaj de vladandrei »

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Scrie răspuns