Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Merci de info Cătălin.
Il mai port, vad cum merge si mai scriu despre el.
Il mai port, vad cum merge si mai scriu despre el.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Te rog spune-mi ce acuratete are, asa... la prima vedere. La un moment dat ma batea si pe mine gandul dupa un mecanism de la Orient care sa aiba si hack si intoarcere manuala, ori in Mako ori in Curator. Oricum, mi se un ceas reusit, dimensiunile sunt proportionate avand in vedere ca nu e asa gros cu 11 mm la 41 in diametru. Chiar inainte de a intra aici am deschis pagina B&B-ului sa il caut
.
O zi buna!
O zi buna!
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Salut, uite o alta sugestie, ca sa fii putin diferit, din seria Orient Star, gama de varf a brandului:catalin.v scrie:Te rog spune-mi ce acuratete are, asa... la prima vedere. La un moment dat ma batea si pe mine gandul dupa un mecanism de la Orient care sa aiba si hack si intoarcere manuala, ori in Mako ori in Curator. Oricum, mi se un ceas reusit, dimensiunile sunt proportionate avand in vedere ca nu e asa gros cu 11 mm la 41 in diametru. Chiar inainte de a intra aici am deschis pagina B&B-ului sa il caut.
O zi buna!
https://www.bombastic.ro/ceasuri-barbat ... 001b0.html
Sau asta:
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-ori ... 331-1.html
Il am eu...in realitate este mult mai frumos decat in poza.
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-ori ... 331-1.html
Il am eu...in realitate este mult mai frumos decat in poza.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Cel mai probabil urmatoarea achizitie va fi un Hamilton Khaki mecanic. Cu 2804. Asa, sa fie acolo...
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Mi-a sosit in sfarsit bratara pentru Hamilton:

-
impala2328
Brandt Omega, grad CCR
Buletin de observator Bienne, clasa 1 (emis 4 aprilie 1910)

impala2328 scrie:Brandt Omega, grad CCR
Nu colectionez eu ceasuri de buzunar, dar pe asta cred ca oricine si l-ar dori! Felicitari!
- calin gabi
Proiect finalizat!Emil68 scrie:Micul meu proiect! Un “pui” de Neuchatel![]()

Vostok cu 3133 ???nicola56 scrie:![]()
Sa nu fie "facut" in Ucraina sau Bulgaria.....
Mare noroc domnule Nicola, eram la doi metri in spatele dumitale, asta e.... 
-La cum aratau ceasurile din acea cutie, sunt convins ca nimeni nu pierdea timpul sa caute printre ele, prima data o intrebai cat este bucata....3 lei bucata sau 5 lei 2 bucati.... dupa care incepui sa le controlez, si asa dadui de ceasul respectiv..acum ca o fi vorba de un fals sau poate fi chiar original, doar cei cunoscatori pot sa confirme.
Uite, ca sa citez un "clasic" ce a (poluat) scris anterior, doar cei cunoscatori pot sa confirme
daca avem ceva deosebit aici ... 'au ba!

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire