Ceas Tissot
-
Mircea Gurau
Ceas Tissot
Am cumparat un ceas TISSOT de la B&B, rezistent la 5 bari. La fiecare doua saptamani trebuia sa-l reglez deoarece o lua inainte cu 5 minute, motiv pentru care l-am trimis in service. Treaba s-a rezolvat, dar a aparut altceva. La revenirea din service la primul spalat pe maini, a intrat apa in el. Urmatorul pas. Din nou la service. In cazul in care va aparea o a treia problema, la revenirea din service, ce este de facut?
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Ceas Tissot
Trei variante.
Fie trimis din nou in service , fie luat altul (înlocuit cu alt Tissot ) sau luați banii ...
Decizia va aparține !
Fie trimis din nou in service , fie luat altul (înlocuit cu alt Tissot ) sau luați banii ...
Decizia va aparține !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Banii nu cred ca i vezi, schimba l
Varianta cu banii nu are vreun temei legal, e clar ca ceasul a fost folosit pentru mai multe saptamani.gherghin nicolae scrie:Trei variante.
Decizia va aparține !
Din cate stiu,daca ceasul a fost trimis cu defecte de 3 ori in service,ai dreptul la returnarea banilor sau schimbarea produsului.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people