Pictura este în ulei pe pânză de dimensiunea 70x50cm fără ramă.
"Ostilitatea teatralizării amoral ornamentată în congruența dramatic diluată de consistența culorilor discret așezate...omogenizează contrastele decăzute în spațiul atemporal.."

Mă bucur că ideea și lucrarea e pe gustul dvs. Fotografiile nu sunt cine știe ce, dar dacă cineva dorește ca tabloul să apară pe acel calendar..pot lua legătura cu un fotograf să execute niște fotografii ca la cartemihaieros scrie:Foarte inspirata lucrarea - Felicitari si din partea mea.
Mi-ar place sa vad o imagine a acestui tablou (si nu numai) in urmatorul calendar Ceasornicar.ro
Pare de inspirație SalvaDali-ană!Incognito82 scrie:Vă prezint ultima lucrarea a lui tata, pictorul Vasile Rață, [...]
Ăsta zici că e un citat din Cornel Dinu ...Incognito82 scrie: "Ostilitatea teatralizării amoral ornamentată în congruența dramatic diluată de consistența culorilor discret așezate...omogenizează contrastele decăzute în spațiul atemporal.."
Fugi d'aici...dar ca sa te citez pe 'mneata, coane Adi... gusturile sunt precum gaura c-ruluiAchraf scrie:...Place ochiului!