Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Mircea

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de Mircea »

Achraf scrie:
Mircea scrie:
Si, ca sa nu fiu off-topic, cum se zice on-line, da, e OMG Omega-ul meu. Solid gold, carcasa monocoque (nu monocock, desi, si asta e valabila) si limbi cu onyx (no pun intended)…..mic drop!
Pacat ca nimeni nu apreciaza si papucii de piele ai lui Mircea! Maaaare pacat!
Ceasu’ ca ceasu’, da’ papucii ... :D
OMG Mircea - chapeau!
Sa dea
Senqu, senqu!

Am zis ca daca cureaua e de piele…….papucii tot de piele trebuie sa fie. Sunt din colectia “Adam si Eva”!

Bai, nene, de cand sunt pe forum, Panerai starneste discutii aprinse. Bai, nene, adevarul e pe la mijloc. Da, Panerai a fost prins cu mata-n sac….dar ceasurile sunt faine.

Visavis de preturi, preferinte….mau usor cu pianu pe scari. Fiecare ia ce ii place si isi permite.
Faza cu in-house movement e discutie de puristi (ca sa nu zic capsomani) pentru ca toate ceasurile “de lux” sunt supraevaluate, indiderent de mecanism, indiferent de marca: Rolex, Omega, Panerai…Hublot, Patek si asa mai departe.

Sa nu uitam ca ceasuri de jdemii de euro sau chiar sute de mii au mecanisme care nu sunt “in-house”.

Si ca sa nu fiu pe langa cu topicul, un IWC verde, ca e la moda! E in-house, sa moara dusmaniiiiii…. :D

Imagine
Imagine
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Imagine

Un ceas ciumeg! 8) Puristic vorbind…
Să-l porți cu plăcere, Mircea! :wink:
Mircea

Mesaj de Mircea »

Emil68 scrie:Imagine

Un ceas ciumeg! 8) Puristic vorbind…
Să-l porți cu plăcere, Mircea! :wink:
hahah, merci! L-am purtat cu plăcere cât l-am probat. :D :D :D

.....dacă tot veni vorba, asta e un IWC pilot la 41mm. Pana acum IWC făcea de-astea la 43mm și iti trebuia o mana de Ghiță Muresan sa arate ok.
la 41 e mai ok, dar ptr mana mea fina, de balerina la Covent Garden, tot mare pare....și pentru ca e crono e si gros.

la capitolul buck for the bang, e deal bun. 6500 de parai americani, cu 3 complicatii, 8 ani guarantie și cadranul ala verde mișto. Mai au si cu cadran albastru.

Eu nu sunt fan ceasuri cronometru dar asta îmi place.
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

la capitolul buck for the bang, e deal bun. 6500 de parai americani, cu 3 complicatii, 8 ani guarantie și cadranul ala verde mișto.
:lol: :lol: :lol:

Cele doua citate dar si alaturarea numelor Panerai - Patek mi-au facut ziua mai buna, multumesc :idea:

@Adi - frumos frumos frumos!!!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Mircea

Mesaj de Mircea »

valentin1234 scrie:
la capitolul buck for the bang, e deal bun. 6500 de parai americani, cu 3 complicatii, 8 ani guarantie și cadranul ala verde mișto.

Cele doua citate dar si alaturarea numelor Panerai - Patek mi-au facut ziua mai buna, multumesc :idea:
Multumesc mult ca exiști și ca ne faci și tu zilele bune mereu.
In alta ordine de idei, vezi ca esti in urma cu plata cotizatiei lunare la "fan club Mircea". Nu mai poti sa candidezi la alegeri ptr functia de președinte! 8)

PS: cronometru, cronograf....same, same but different!
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Imagine
marius111

Mesaj de marius111 »

Foarte amuzant...
Nu ne încânți și pe noi cu un SOTC?
Ca sa am si eu de ce rade?
Hai ...fii corect[/quote]

Acum realizez ca ar putea suna aiurea rau cererea mea.
Departe de mine ideea de a cerea asta pt a putea ridiculizat eventuala valoare în bani a ceasurilor sau ceva similar.
Nu vai...ceea ce ma gândeam sa fac era sa aleg ceasul de care e mai mândru din colecție și sa caut kkt pe net despre el.
Pt ca...va asigur kkt găsești despre absolut TOSTE firmele...de orice în aceasta vasta oala de mizerii numita www
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Acum m-ai băgat tu in ceață cu SOTC… dupa FMD-ul lui Tibaldi… am găsit pe “www” doar liniile aeriene indiene, SOTC Travel… pana mea… vă rog, nu mai scrieți în timp ce conduceți! :lol:
Mircea

Mesaj de Mircea »

Emil68 scrie:Acum m-ai băgat tu in ceață cu SOTC… dupa FMD-ul lui Tibaldi… am găsit pe “www” doar liniile aeriene indiene, SOTC Travel… pana mea… vă rog, nu mai scrieți în timp ce conduceți! :lol:
recunosc ca eu nici acum nu știu ce e ăla SOTC. poate explica cineva și ptr ăștia mai bătrâni
cnd

Mesaj de cnd »

Sotc= state of the collection adica starea colectiei :)
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Mulțam, cnd.
Bag seama că ne cam trebuie un dicționar de abrevieri pe aici… de exemplu PP poate fi Patek Philippe sau Paul Picot, NOS nu știu cât de corect e utilizat… iar FMD ăsta… e ca scaiul… chiar că “www” e o mizerie, nu ajută cu mai nimic…
Tibaldi

Mesaj de Tibaldi »

:lol: :lol:
FMD e un citat din"marii clasici" in viata gen AC3(Archibald Chesterfield The Third). :lol:
Cand nu mai are cuvinte pentru a se mira de ceva foarte....cu blandete sa zicem,neobisnuit,
exclama:F..k Me Dead! :lol:
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
marius111

Mesaj de marius111 »

Puțin soare după ploaie

Imagine
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Tibaldi, acum m-am liniștit… îl știu pe nenea ăla, care cică face review-uri plătite, bea alcool in timp ce le face, și pentru care există doar un singur ceas: “Omega- the man on the f…..g moon”! :lol:
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Marius, multumesc pt invitatie, chiar frumos din partea dumitale. Sunt convins ca ai facut-o cu sinceritate si buna-credinta de a-mi da posibilitatea sa vad Paneraiurile dumitale. Apreciez... insa crede-ma ca mi-este cam tare peste mana.
Si apoi, fereasca Dumnezeu, mi-o scapa gura vreo vorba suparatoare, si-apoi ti-o scapa si dumitale vreo palma peste gura-mi :) ... si-s om batran de-acum, trecut de 50 de ani... nu mi-o sade bine plesnit :oops: . Mai ales ca dupa incheietura care o ai, palma o fi cat vatraiul...
Despre abrevierea lui FMD...deci nu-i o pierdere pentru bunele maniere a duce lipsa de asa cunoastere.
SOTC -ul...aveam o banuiala de la SOTD... Dar cum am zis: N-aammm, nu vezi ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am :P ?!
Nu am luat-o ca pe o provocare, gen: ''hai sa-ti arat ce tare sunt... arata acu' ce ai tu sau taca-ti fleanca''. Cred ca am sa scriu cateva randuri despre Panerai in topicul respectiv din alta perspectiva. Ca si asa am stat acum doua zile vreo cateva minute bune cu ochii la cateva. Din vitrinaaaa, firesteeee :) :P
Faza cu video-ul - Marius, sa stii ca am fost sincer. Mi-a placut enorm cum a realizat tipul acel filmulet! Peisajul, culorile, sunetul... si fara indoiala, prezentarea Paneraiului! Am glumit cu faza ca juna mi-a placut si nu ceasul, juna este in alt filmulet...Stai, ca n-am glumit, adica si junaaaa...mmmmm.... :P Chloe...mmm...
Gata...vorbim si despre ceasuri? Azi un ceas de buzunar, un Oriosa full hunter. La fel de tare ca si un anume Panerai... ca doar are acelasi mecanism, Unitas 6497. Bine, Oriosa e cu 6498, tot pe-acolo...
Imagine
Imagine
Adica si un Lanco, asa, sa fie acolo de umplutura. Dar mecanismul lui Lanco e putin altfel. Deloc de lepadat!
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Scrie răspuns