Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Printre altele ... tocmai de aceea este interesant si il pastrez!Zar scrie:E dragut, dar are o "anomalie'' din concept : chronometer fara secundar si gradatii ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Felicitari, Adl
Dar ca sa fim si obiectivi, cum percepi diferenta dintre acestea doua?
Draga Workman, stiu ca aveai un Orient Star cu power reserve diver, nu-i mai stiu numele/referinta. Cred ca avea 300m WR.
Apoi, parca aveai si un Tissot centenar Romania, le mai ai?
Apoi, parca un Claude Bernard, ce diametru si grosime avea? imi lasase impresia de ceas finut, daca nu ti l-o fi luat doamna dumitale in stapanire
Si alte ceasuri care nu imi mai vin in minte acum.
Apropo de ce scria domn Marius...Domn Emil, unde esti? mi-e dor de postarile dumitale.
Coane Adi, Omega... sunt subiectiv. Si sarac.
Lord Matic-ul este elegant, clasa. Sa il porti sanatos domn Rubin.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Starul diver îl mai am. E cel pe albastru.
Centenarul clar că e la locul lui. Ăla nu pleaca.
Claude Bernard....hmmmm...am unul qartz de costum și am mai avut un Aquarider automatic, dar care a făcut picioare.
Centenarul clar că e la locul lui. Ăla nu pleaca.
Claude Bernard....hmmmm...am unul qartz de costum și am mai avut un Aquarider automatic, dar care a făcut picioare.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Da, cu toata simplitatea lui tot timpul e in rotatie.