tudyniuz scrie:Imi place cadranul, detaliile mi se par bine executate. Schema de culori, si ea, e deosebita.
Dar e incredibil de usor, e mai usor decat cureaua de cauciuc din poza. Sticla e din plastic si se simte ca un ceas de copii de la Q&Q. E extraordinar de galagios. Il aud cand e la 2-3m de mine. L-am purtat 2-3 zile si de atunci ma gandesc sa-l dau pentru ca nu ma vad purtandu-l. Eram in masina pe autostrada si zau ca il auzeam cand nu mergea muzica. Am schimbat cureaua cu o grija extraordinara, doar de teama sa nu il rup in doua. Cea originala e rigida si are schai care in timp cred ca se umple de praf. Pe aia am dat-o jos dupa 1-2h.
Ma deranjeaza ca e atat de usor si galagios si nu ma vad stand cu el la mana in viitor. M-am obisnuit cu ceasuri mai bune si mecanice. Daca la un Timex mecanic nu ma deranjeaza ca se aude mecanismul, sa aud atat de pronuntat ticaitul de quartz nu imi place deloc. E un fashion watch si nimic mai mult. Imi regret achizitia, partea buna e ca il pot vinde la pretul de achizitie si il dau uitarii.
Trebuie sa confirm ce spune tudyniuz... tzacane, trebuie sa recunosc - dom'le se aude, ce sa mai... mai ales daca esti intr-un mediu mai putin galagios. Dar e drept ca odata ce-l auzi, parca-ti reglezi auzul/fregventa pe el si devine si mai evident. Probabil carcasa de plastic (sau bioceramica cum se spune mai nou) ampifica sunetul.
Cureaua, intr-adevar, nu este cea mai comoda - e cam rigida si nu e practica... dar scrie Omega pe ea? Scrie. Scrie Seamaster pe ea? Scrie... in rest, cam atat. urechea aia de plastic imi pare firava.. asa ca si eu folosesc cureaua de silicon. Imi place cureaua lui Clipper... Poate ne spune si noua de unde a gasit asa pe marime si culoare

In rest, ce sa zic? E un ceas usor. Nu se aseaza la mana cum se aseaza un ceas cu carcasa metalica. Dar nu pot spune ca e neplacut la purtare cu o curea de silicon. Pana la urma e asa cum spune Clipper - un ceas de 260 de Euro valoare, dar finisajul si atentia la detalii sunt foarte bune. Am incercat sa gasesc orice mica hiba, si nu am putut. Totul e acolo cum trebuie - inclusiv "S"-ul din mijlocul geamului. Adevarul e ca era mai fain daca era simbolul omega

dar bun si asa.
In concluzie, eu sunt multumit de ceas. Arata bine - combinatia asta la Mission to Mars e bestiala; Functioneaza bine - nu am vazut nicio abatere; Ma simt bine cu el la mana; ma duce cu gandul la Moon Watch... Da allover e OK. Si multumesc inca o data colegului de forum pentru acest ceas.