Vezi ca pentru Longines, BB-ul are niste reduceri la colectiile Lyre si Presence.

Sau poti sa te mai uiti si la Conquest.
La Candino de dama ai mai prins reducere? Deoarece vad ca acum au inapoi pret intreg de 1900-2000 ron.

Cand zici 24h inseamna o zi si o noapte.Fuzzy scrie:Să-l porți sănătos!
Sunt curios cum stă cu precizia. Al meu ia în plus 15 sec/24 ore. Mă așteptam la ceva mai bine. În garanția oferită de B&B se menționează de un prim reglaj gratuit în 90 de zile de la achiziționare. Să risc și să-l trimit la ei? Ați apelat la astfel de servicii?
Optiunea asta oferita de BB e un gest de mare eleganta pe care dealeri importanti din Europa nu o oferaFuzzy scrie:Să-l porți sănătos!
Sunt curios cum stă cu precizia. Al meu ia în plus 15 sec/24 ore. Mă așteptam la ceva mai bine. În garanția oferită de B&B se menționează de un prim reglaj gratuit în 90 de zile de la achiziționare. Să risc și să-l trimit la ei? Ați apelat la astfel de servicii?
https://www.glashuette-original.com/en/ ... -03-02-65/Razvee scrie:Splendid, felicitări. Pe când un mic review?
Merge si la Longines. Conquestul meu automatic asa face...ziua 2 pe plus, noaptea una pe minus (dar lasat intr-o anumita pozitie, gasita dupa incercari succesive).valentin1234 scrie:Fuzzy scrie:Ce povesteste Workman cu pozitiile peste noapte e o secventa din "Legendele Toamnei" pentru mecanismele 2824 si 2892...dar merge la Seiko(!).