Smiths PRS29A

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
roarcon01

Smiths PRS29A

Mesaj de roarcon01 »

Hristos a Înviat! Timefactors au scos la vânzare de Sf. Paște și în duminica din minivacanța de 01 mai câteva ceasuri Smiths PRS 29A. Nu am reușit să iau niciunul. Au rămas pentru duminica aceasta Smiths PRS 29AM, cu cadran alb și limbi nefosforescente. Mă gândeam la următoarea soluție: să cumpăr un PRS 29AM și să caut un cadran și limbi de la PRS 29A. L-am întrebat pe dl. Claudiu dacă avem posibilitatea să găsim cadranul și limbile dorite, care mi-a răspuns "nu". Ulterior mi-a răspuns și dl. Eddie Platts care mi-a spus că nu se poate pentru că un astfel de ceas ar fi un franken watch. Căutând pe net am aflat că un franken (Frankenstein) watch este un ceas făcut din bucăți provenite de la mai multe ceasuri. Mă tem că am făcut o gafă.
Credeți că ar trebui să îi trimit o explicație d-lui Eddie Platts, care a fost foarte amabil și mi-a răspuns aproape imediat?
Dl. Claudiu sunt convins că va citi acest mesaj și va înțelege întreaga situație.
Credeți că există vreun magazin care este dealer Timefactors unde aș putea găsi un Smiths PRS 29A, fie nou fie returnat, chiar și SH?
Ar fi o gafă dacă l-aș întreba pe dl. Platts dacă Timefactors are servicii buy back, cum au alte firme de ceasuri? În sensul că există posibilitatea ca persoane care au cumpărat ceasuri de la Timefactors să le returneze, fie pentru că s-au răzgândit fie că doresc un alt ceas, aduncându-l pe cel inițial înapoi, ori se dorește să se vândă un Smiths PRS 29A, SH, prin intermediul Timefactors.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns,
Roarcon01
Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱέ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησόν με τὸν ἁμαρτωλόν!
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς!
utzy

Re: Smiths PRS29A

Mesaj de utzy »

Probabil ai prea mult timp liber!
No offence!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Trebuie urmarit site-ul ,iar cand au ceasuri de vanzare din nou,sa incerci sa nu ratezi ocazia.
Iar explicatii nu cred ca trebuie sa dai nimanui. :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
roarcon01

Mesaj de roarcon01 »

Mulțumesc!
Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱέ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησόν με τὸν ἁμαρτωλόν!
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς!
Scrie răspuns