alegere ceas - Timex?
-
redsox
alegere ceas - Timex?
Salutare!
Sunt nou pe forum, mi-am facut contul special pentru a va cere sfatul in alegerea unui ceas, cunostintele mele despre ceasuri fiind oarecum limitate. As vrea un ceas de 300 lei, maxim 400. Gen "casual" sa zic, cu bratara din piele. Din ce m-am uitat, am vazut in B&B din Plaza niste modele Timex care mi-au placut cum aratau, pretul se incadra in buget. Totusi, din putinul cat am mai "rasfoit" forumul, mi s-a creat senzatia ca Timex nu ar fi tocmai alegerea cea mai buna. Ce perere aveti deci de aceasta marca? Merita? Nu merita? Ce mi-ati recomanda?
Multumesc.
Sunt nou pe forum, mi-am facut contul special pentru a va cere sfatul in alegerea unui ceas, cunostintele mele despre ceasuri fiind oarecum limitate. As vrea un ceas de 300 lei, maxim 400. Gen "casual" sa zic, cu bratara din piele. Din ce m-am uitat, am vazut in B&B din Plaza niste modele Timex care mi-au placut cum aratau, pretul se incadra in buget. Totusi, din putinul cat am mai "rasfoit" forumul, mi s-a creat senzatia ca Timex nu ar fi tocmai alegerea cea mai buna. Ce perere aveti deci de aceasta marca? Merita? Nu merita? Ce mi-ati recomanda?
Multumesc.
Re: alegere ceas - Timex?
Sincer,asa cum s-a mai spus,nu as lua Timex.S-au facut destule consideratii pe tema Timex,asa ca nu dezvolt.
Vrei mecanic sau quartz?
Vrei mecanic sau quartz?

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
redsox
Pentru mine cel mai mult conteaza felul cum arata, si sa ma simt bine cu el la mana. Mecanic cred, desi, sincer sa fiu (si poate si spre rusinea mea), nici nu prea stiu exact avantajele/desavatajele pentru fiecare in parte..
Niste sfaturi, va rog.. 
Mecanic si Timex nu sunt cuvinte compatibile ! Niciodata ! Cel putin pana acum !
Timex nu merita 300 lei nici macar pentru quartz !
Ceas mecanic pe toate gusturile : Orient !

Timex nu merita 300 lei nici macar pentru quartz !
Ceas mecanic pe toate gusturile : Orient !
Sau bongiorno....
SIngurul lucru pe care trebuie sa-l constientizezi este precizia - prin natura lor ceasurile mecanice (si cu atat mai mult cele relativ ieftine) sunt de mai mult de zece ori mai imprecise decat orice quartz ordinar - vorbim aici despre apx. 15-20 secunde/luna la quartz, dar poate chiar peste 5 minute/luna la un mecanic - daca asta este suportabil ai putea fi perfect fericit si cu un ceas mecanic ...redsox scrie:Pentru mine cel mai mult conteaza felul cum arata, si sa ma simt bine cu el la mana. Mecanic cred, desi, sincer sa fiu (si poate si spre rusinea mea), nici nu prea stiu exact avantajele/desavatajele pentru fiecare in parte..Niste sfaturi, va rog..
Dupa asta totul depinde de gust (si de buget) ...
Salut!
Eu sunt de acord cu cei care au scris inaintea mea numai partial.
Am avut multe timex, nu exagerez daca zic cel putin 10....toate quartz (1 singur mecanic) si am fost foarte multumit de ele, au functii foarte interesante si design chiar mie chiar imi place (nu le-as fi luat daca nu imi placeau).
Sunt de acord cu cei de mai sus cand zic ca nu merita banii...la noi in tara sunt FOARTE SCUMPE, eu le-am luat pe ale mele de pe ebay si am dat JUMATATE din pretul din tara, chiar mai putin. asta din poza eu am dat 200 lei (nefolosit) iar la mine in piatra nt la B&B e 450 lei...

Eu sunt de acord cu cei care au scris inaintea mea numai partial.
Am avut multe timex, nu exagerez daca zic cel putin 10....toate quartz (1 singur mecanic) si am fost foarte multumit de ele, au functii foarte interesante si design chiar mie chiar imi place (nu le-as fi luat daca nu imi placeau).
Sunt de acord cu cei de mai sus cand zic ca nu merita banii...la noi in tara sunt FOARTE SCUMPE, eu le-am luat pe ale mele de pe ebay si am dat JUMATATE din pretul din tara, chiar mai putin. asta din poza eu am dat 200 lei (nefolosit) iar la mine in piatra nt la B&B e 450 lei...

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Da, din nefericire prin Romania toate ceasurile sunt la pret de catalog + TVA, chestie total aberanta la ceasuri unde cel mai adesea pretul real de vanzare este intre 25% si 50% (cu unele exceptii) ... si nici garantia nu e ceva sa te lase pe spate si la ceasuri oricum rar au probleme in garantie ...zaytsuca scrie:...Sunt de acord cu cei de mai sus cand zic ca nu merita banii...la noi in tara sunt FOARTE SCUMPE...
La un Timex trebuie sa te asiguri ca are carcasa din inox pt ca celelalte se corodeaza urat dupa numai 2 ani de purtare !
Sau bongiorno....
-
redsox
Multumesc pentru sugestii!
Nu stiu ce o sa fac, o sa mai analizez ofertele de prin magazine, poate gasesc si altceva de la o alta marca.
Totusi, ipotetic vorbind, daca ar trebui sa va luati un Timex, de care v-ati lua, adica dupa ce criterii l-ati alege?
Nu stiu ce o sa fac, o sa mai analizez ofertele de prin magazine, poate gasesc si altceva de la o alta marca.
Totusi, ipotetic vorbind, daca ar trebui sa va luati un Timex, de care v-ati lua, adica dupa ce criterii l-ati alege?
prin magazinele noastre sunt putine modele de timex, cam cate am avut eu in afara de ala de sus...oricare din astea se poate comanda NOU de pe ebay...si nicunul nu trece de 200 lei, poate doar penultimul
spor la cumparaturi!

din asta am avut 3...asa + pe negru...

din asta am avut 3...asa + pe negru...

N. Paulescu

N. Paulescu

-
redsox
zaytsuca, din modelele prezentate de tine, al 3lea de jos in sus in place cel mai mult. Cam care e pretul unuia?
din cate imi amintesc eu am dat 29 usd pe el si inca vreo 15 usd pe transport...(
)
la noi immagazin am vazut cu 350 lei
uite-l si pe negru:

la noi immagazin am vazut cu 350 lei
uite-l si pe negru:
N. Paulescu

N. Paulescu