watch winder
-
impala2328
watch winder
buna ziua ! sunt un forumist mai nou si am citit o gramada de lucruri interesante pe acest forum...Cunostintele mele despre ceasuri,mecanisme,etc,sunt mai reduse,dar am vazut foarte multe lucruri noi pe aici...Sunt posesorul unui Zeno Watch Basel echipat cu eta 2836,47 mm,superb,achizitionat din elvetia acum vreo 4 ani,merge super,cca -3 sec pe zi, si m-ar interesa un watch winder,am vazut tot felul de produse,la diferite preturi...conform dictonului ca primesti ceea ce platesti,poate cineva sa imi spuna vreo firma mai de calitate,la pret rezonabil ? plafonul ar fi 600 roni !am vazut ceva de la kadloo cubic,dar merge doar la priza,nu are si baterii... va multumesc... 
Re: watch winder
Aveti un PM cu un link. 
Nu stiu daca am voie sa-l postez direct pe forum.
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
-
Balux_tm
Vrem si noi sa vedem oferte la watch winder-e!Andrei_s scrie:Aveti un PM cu un link.
Rog frumos un operator sa -mi spuna daca am voie sa postez un link catre un magazin on-line. Mentionez ca nu este al meu
.
eu am vazut oferta pentru watch winder la http://www.romchrono.ro/produse.php?cat ... 6&stip=366
au produse de calitate si preturile lor sunt chiar acceptabile
au produse de calitate si preturile lor sunt chiar acceptabile
-
impala2328
sc romchrono srl au preturi chiar ok si reprezentantul firmei,dl.Parv, a fost de o amabilitate fara cusur...
-
impala2328
Cine nu vrea sa cumpere un brand cu nume...eu mi-am luat de pe ebay,nou, de la www.timedesign.de, un tower dual, cu 39,99 lire+17,50 lire transport, total 57,49 lire.
Sunt f. multumit de el, si de vanzator. Cu putina atentie se gasesc multe pe ebay.
un model asemanator
http://cgi.ebay.co.uk/New-Time-Tutelary ... 2302ac2929
Sunt f. multumit de el, si de vanzator. Cu putina atentie se gasesc multe pe ebay.
un model asemanator
http://cgi.ebay.co.uk/New-Time-Tutelary ... 2302ac2929
E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca.
A.De Saint-Exupery
A.De Saint-Exupery
Tot asa ceva folosec si eu. Luat tot de la timedesign, dar pe pe ebay. a fost ceva mai ieftin. Este ok.
-
impala2328
-
daniel petrica
I-mi place mult Zeno am vrut si eu un ceas dar Zeno nu are dealeri in RO si am renuntat
Te rugam niste poze cu ceasul tau
-
impala2328
pot spune ca Zeno e f frumos,se comporta f bine,precizia eta este recunoscuta,l-am procurat destul de greu,dupa multe cautari pe net,mi l-au comandat niste prieteni din germania direct de la producator...a durat ceva,dar l-am primit la cel mai mic pret posibil...sper sa fac rost de un aparat foto si atunci o sa postez niste poze...
Daniel, faci comanda direct la producator. Germania este in EU. deci nu vei plati taxe vamale. Bafta.daniel petrica scrie:I-mi place mult Zeno am vrut si eu un ceas dar Zeno nu are dealeri in RO si am renuntat
E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca.
A.De Saint-Exupery
A.De Saint-Exupery
salut,
am un dispozitiv din care doresti, pentru doua ceasuri + sertar pentru trei, cumparat in urma cu 2 luni de la microtech.
nu l-au avut pe stoc si am asteptat vreo 3 luni
are 4 programe si functioneaza bine, eu vreau sa-mi cumpar unul de la aceeasi soc., pentru patru, deci daca te intereseaza pot sa-ti trimit specificatiile si poza.
pretul 450 lei /0766628648
am un dispozitiv din care doresti, pentru doua ceasuri + sertar pentru trei, cumparat in urma cu 2 luni de la microtech.
nu l-au avut pe stoc si am asteptat vreo 3 luni
are 4 programe si functioneaza bine, eu vreau sa-mi cumpar unul de la aceeasi soc., pentru patru, deci daca te intereseaza pot sa-ti trimit specificatiile si poza.
pretul 450 lei /0766628648