Eu cred ca vizual avem de-a face cu un 40

Eu mi-am luat de pe un site de licitatii romanesc un Sector 600 diver editie limitata 200m,safir,swiss automatic,40mm.cam pe la 300euro.
multumesc pt sugestii.hekermeker scrie:Acum, nu stiu cat de potrivite sunt pentru diving dar am inteles ca Mido e "mama si tata" rezistentei la apa.Corectati-ma daca gresesc.
Oricum la ei "50m wr" este bun si pentru freediving sau watersports.Cel putin asa apare pe manualul de instructiuni.
Da, SBCM023 este clar la un nivel foarte, foarte bun pentru pretul sau - din cele 3 divere ale mele este clar cel mai bine finistat si favoritul meu prin comfortul mai bun si desigur pentru ca e HEQCRM scrie:...si pana la urma am luat un diver... care a fost si in vacanta
dar am renuntat la o conditie intiala: mecanic.![]()
am hotarat pana la urma sa iau acest Seiko care cred ca nu este un quartz oarecare: ma incanta precizia (20sec/year) si durata de viata a bateriei (8 years); e vorba de SEIKO SBCM023.
as fi vrut eu ceva automatice de la seiko, dar cele care ma ademeneau imi depaseau bugetul binisor
am stat destul de mult pe ganduri cand am hotarat sa iau quartz, dar pana la urma am zis "hai sa iau unul, sa vedem cum o fi..."
ceasul este f. bine construit, finisajele sunt super... pana acum sunt multumit!
poti detalia sau sa imi dai ceva referinte?Zar scrie:De mentionat ca 8F35 este un cal. conceput special pt. diver.
CRM scrie:...si pana la urma am luat un diver... care a fost si in vacanta
dar am renuntat la o conditie intiala: mecanic.![]()
am hotarat pana la urma sa iau acest Seiko care cred ca nu este un quartz oarecare: ma incanta precizia (20sec/year) si durata de viata a bateriei (8 years); e vorba de SEIKO SBCM023.
as fi vrut eu ceva automatice de la seiko, dar cele care ma ademeneau imi depaseau bugetul binisor
am stat destul de mult pe ganduri cand am hotarat sa iau quartz, dar pana la urma am zis "hai sa iau unul, sa vedem cum o fi..."
ceasul este f. bine construit, finisajele sunt super... pana acum sunt multumit!
din JP... a ajuns prin fedex (controller scrie:
felicitari, si eu il am in vizor de vreun an...
achizitionat din JP sau ai gasit ceva mai aproape?
Fedex este cel mai 'tare' pentru RO - ajunge cel mai repede si cel mai sigur, si fac ei vama automat ! (avantaj daca nu ai pe cineva pe acoloCRM scrie:din JP... a ajuns prin fedex (controller scrie:
felicitari, si eu il am in vizor de vreun an...
achizitionat din JP sau ai gasit ceva mai aproape?)