Schimb ceas Jaeger leCoultre Master Control

Aici vor fi mutate toate topicurile care sunt inchise indiferent de vechime.
Încuiat
Hayabusa

Schimb ceas Jaeger leCoultre Master Control

Mesaj de Hayabusa »

Schimb ceas Jaeger leCoultre Master Control, curea de piele crocodil, dimensiune 38mm, an productie 1999. Nu am acte si nici cutie.
Mecansimul este celebrul 889/2 (care este folosit si acum de producatori precum Audemars Piguet sau IWC) si este in satre excelenta. Probabil ca cineva pretentios va dori sa poliseze carcasa.
As dori sa-l chimb cu un ceas cu un stil mai sport ptr ca, desi sunt realmente indragostit de acest JL pe care il am , trebuie sa recunosc ca nu se potriveste deloc stilului meu sport de a ma imbraca. Nu as vrea sa-l vind ptr ca nu sunt inca lamurit pe deplin de valoarea lui. Am vazut 2 ceasuri asemanatoare: unul pe okazii(acum ceva vreme) care era evaluat la vreo 1400 euro (dar nu stiu nici un detaliu despre el: conditie, an de fabricatie etc, stiu doar ca era acelasi model si cu acelasi calibru) si unul pe chrono24 la 1900 euro(care este din 1988).
So, daca e cineva interesat de un schimb (prefer ceas mai sport de valoare apropiata) lasati un mesaj.
Poze am, insa aici nu le pot pune (chestia cu inregistrarea pe alt site si postarea link-ului aici mi se pare prea complicata), dar celor realmente interesati, le pot trimite pe email.
Încuiat