Ceas de buzunar :)

Ceasuri de Buzunar

Moderator: Achraf

Scrie răspuns
raskolnikov21

Ceas de buzunar :)

Mesaj de raskolnikov21 »

Buna ziua !
Mai intai de toate bine v-am gasit ! Trebuie sa recunosc, ca nu sunt colectionar de ceasuri, desi pur si simplu le ador. Unul dintre motive ar fi situatia financiara care nu-mi permite deocamdata sa achizitionez aceste minunate bijuterii mecanice dar si faptul ca deja am un hobby destul de costisitor (numismatica) care-mi mananca deocamdata economiile.
In sfarsit, sunt aici sa va cer ajutorul. Am gasit la cineva un ceas de buzunar marca ''Laxa'', 17 rubine incabloc, swiss made. Vreau sa va rog daca se poate, ceva informatii privitoare la acest ceas. Am intrebat pe Mos Google, da nu-mi da' nici un raspuns concret. Poate cineva cu experienta in domeniu stie mai mult. Ceasul este de dama, are carcasa din argint(banuiesc) si nu e mai mare decat o moneda de 1 euro. Vreau sa-l achizitionez de la acea persoana si ma tem sa nu fie vre-o replica. De asemenea vreau sa stiu daca valoreaza 200 ron. Am inteles ca nu are nici un defect si e in stare buna de functionare.
Atajez si niste poze cu scuzele de rigoare pentru calitatea lor :
http://imageshack.us/photo/my-images/831/ceas1.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/560/ceas2o.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/97/ceas3.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/195/ceas4.jpg/

Va multumesc anticipat !
Mihai P.

Re: Ceas de buzunar :)

Mesaj de Mihai P. »

Bun pretul..............,dar doar ptr.vanzator.Ceasul este de dama,probabil avea un lantisor si se poarta la gat.Mecanism comun.Carcasa probabil din material usor.Totul depinde de gusturi,iar daca te intereseaza sa-l faci cadou cuiva drag cred ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sau sa mai cauti si altceva.Nu cunosc vanzatorul,dar asta e parerea mea.Sper sa nu se supere si tot asa sper sa nu cumva sa gresesc si sa fie o piesa de o calitate iesita din comun.Bafta la amandoi!
Mihai P.
t_A_v007

Mesaj de t_A_v007 »

Mihai P. are dreptate, dar totusi la 2 milioane normal ca nu are cum sa fie vreo calitate iesita din comun.
5 tics per second
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Logic,200 lei este ceva utopic,am uitat sa pun ghilimelele de rigoare. :wink:
Mihai P.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Eu nu vad pozele.
Pune-le pe Forum.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
galaxy
Moderator

Mesaj de galaxy »

Ceea ce au spus deja colegii e corect, e un ceas pandantiv, cu mecanism mic, de dama. Poate fi din anii '70-80 dupa cum poate fi si foarte recent.
Nu cred sa valoreze mai mult de 10$, si eu nu as cumpara asa ceva.
Dus cu CEASUL!
raskolnikov21

Mesaj de raskolnikov21 »

Va multumesc tare mult domnilor. Mi-ati fost de mare ajutor si m-ati scutit de o paguba. Ceasul mi-a placut ca aspect si daca ar fi fost ceva mai special l-as fi cumparat, dar dupa cele spuse de dumneavoastra m-am razgandit categoric. Dupa cum am spus nu sunt colectionar si nici nu stiu prea multe despre ceasuri dar cum vad cate unul (in special cele de buzunar), parca ceva in mine imi spune: ''e un lucru extraordinar si trebuie sa-l ai'' . Dar nici odata nu apuc sa le cumpar, cu toate ca poate e timpul sa pun niste bani deoparte, sa incep sa ma documentez mai bine in domeniu si sa incep o colectie frumoasa. O seara buna va doresc tuturor !
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Am uitat sa-ti spunem si traditionalul "bine ai venit !" pe forumul "ceasornicar.ro",probabil cel mai bun site de orologerie din tara,daca nu probabil,atunci cu siguranta.Te-as ruga sa studiezi cu atentie regulamentul,pozele trebuiesc descarcate direct pe forum,pot fi analizate mai bine,iar raspunsurile pot fi mai la obiect si ca intotdeauna foarte oneste si profesioniste.Colegii de forum vor fi totdeauna bucurosi sa impartaseasca din cunostintele lor,orice nou venit cu aplecare si pasiune spre minunata lume a ceasurilor este un castig ptr.noi si va fi intotdeauna bine primit.Avem expertiza,avem pasiune si toleranta pentru cei mai putin informati,deci intr-un cuvant,suntem cei mai buni!
Nu vindem nimic,iti multumim ca ai apelat la sfaturile noastre,oricand suntem bucurosi sa gasim noi prieteni!
Mihai P.
Scrie răspuns