x3m scrie:VasileG scrie:
As vrea sa vad de la dvs. un ceas "cinstit" de 100 RON. Sau chiar de 200! Sunt curios ce inseamna pt dvs un astfel de ceas.
Si as vrea sa imi aratati un ceas Seiko de 500 RON - chiar sunt curios de sugestiile dvs. - dar as vrea sa mi le aratati pe siteuri din Romania, nu pe nu stiu ce licitatii de pe ebaym sau prin China.
Ceasuri cu traditie sunt si Timex, Invicta, Casio, Swiss Military, Wenger, Bulova( inca ce traditie) s.a.m.d.
Punctual:
Intre 100 si 200 de lei exista numeroase si variate modele Casio. In magazinele BB Collection exista modele de Citizen sau Orient, care, beneficiind de reduceri de 30% ajung sa coste in jur de 250 de lei. Ceasuri cu safir si WR bun, peste 50m. Au mecanisme proprii (Orient) sau Myiota (Citizen) si sunt mult mai ieftine decat Guess - ca tot insistati cu acest exemplu.
Nu exista Seiko de 500 RON? Poate glumiti. In magazine ca Splendor un Seiko 5 se invarte in jur de 400 de lei, functie de model. Dar de un Seiko 5 Aviator ce spuneti? Automatic, 280 de lei, cu toate actele in regula, garantie si cutie - numele colegului zaytsuca va spune ceva? Probabil ca nu, doar vorbesc eu prostii.
Da, aveti dreptate, Timex, Casio, Wenger si celelalte pe care le-ati insirat mai sus sunt ceasuri, au istorie. Numai ca eu
nu le-am pomenit nicaieri in replicile mele. Am vizat prin criticile mele cu totul alte branduri. Recititi cu atentie.
Spuneti ca unora le pasa si de cum arata ceasul pe care-l poarta. Perfect de acord, asa e si normal. Imi permit totusi o completare - unora le pasa foarte mult si de cum suna numele brandului in urechile celor cu care intra in contact.
Domnul meu, imi sunteti pentru moment dator cu doua "quote"-uri. Am sa insist cu ele pana ce le veti transcrie, caz in care promit sa ma retrag definitiv de pe acest forum sau, daca nu le gasiti, pana va veti cere public scuze.
1. Citati va rog cuvintele prin care am desconsiderat ceasurile mai ieftine (astfel incat dvs sa faceti referire la Breitling si Vacheron).
2. Citati va rog cuvintele prin care am criticat brandurile Timex, Invicta, Casio, Swiss Military, Wenger, Bulova.