Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Multumesc tare mult Ninulescu & saphire. Intr-adevar Mako 1 este un ceas frumos in special varianta pe albastru.
Urmeaza sa achizitionez si un Seiko 5 Military automatic SNZG05K1 cat de curand deoarece imi place la nebunie modelul, mai ales cu o bratara stil mesh. Dupa care voi incepe sa-mi strang bani pt. ceva mai serios.
saphire sa-l porti sanatos! Este superb!!!
Urmeaza sa achizitionez si un Seiko 5 Military automatic SNZG05K1 cat de curand deoarece imi place la nebunie modelul, mai ales cu o bratara stil mesh. Dupa care voi incepe sa-mi strang bani pt. ceva mai serios.
saphire sa-l porti sanatos! Este superb!!!
- otvos-bruno
Felicitari!
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
- gherghin nicolae
- Moderator
3135

Alaturi...2030 , frate-su .

Lipsuri ...lupa , azi am pierdut-o , nu stiu cum draq !!!

Alaturi...2030 , frate-su .

Lipsuri ...lupa , azi am pierdut-o , nu stiu cum draq !!!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Multumesc , trebuie sa fac progrese cu fotografia , pentru ca am mai multe (nu Rolex-uri ) de aratat !
Asa , cind vad ce poze frumoase faceti dvs., mi-e cam rusine cu ale mele ...
Asa , cind vad ce poze frumoase faceti dvs., mi-e cam rusine cu ale mele ...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Felicitari,Nicule!Ma multumesc sa vad ceasurile tale,pozele da-le-n spanac,merg si-asa,chiar daca exista loc si de mai bine.Bafta!
Mihai P.
Se poate o poza pe fata a lui 2030 ?
-
impala2328
- gherghin nicolae
- Moderator
2030-ul necesita un cadran . Era atit de deteriorat incit varianta aleasa de mine a fost sa-i scot indecsii orari (adica acele liniute care indica orele , prinse fiecare de cadran cu 2 si cu 3 picioruse asemanatoare niturilor numai ca nu erau nituite ci doar introduse fortat in gaurile aflate pe cadran) si apoi sa polishez pina la oglinda cadranul...Este tot ce puteam face pentru a curata ceea ce era pe cadran...
Stiu ca puristii ar da cu pietre , insa trebuie sa-i cumpar un cadran original . Reproducere am cumparat unul din Italia si este de kkt (scuzati termenul ) insa este mai mic in diametru si nici macar piciorusele de prindere nu corespund...Si a fost o gramada de bani...mama lor de hoti !
Aici ambele ...

Pina la revigorarea/restaurarea lui , ramine asa , necesita cadran si geam , insa functioneaza perfect !!! Este si el certificat chronometru...
Stateam in dubiu sa-l cumpar sau nu , insa la sugestia lui Lucian Marcu , l-am cumparat...Are totusi vechime la mine , l-am mai postat prin vara parca, insa a trecut neobservat...
Acum are un fratior mai mare si mai nou , din 1973-1974 cred (dupa serial number , 2030-ul fiind din 1957 !
Stiu ca puristii ar da cu pietre , insa trebuie sa-i cumpar un cadran original . Reproducere am cumparat unul din Italia si este de kkt (scuzati termenul ) insa este mai mic in diametru si nici macar piciorusele de prindere nu corespund...Si a fost o gramada de bani...mama lor de hoti !
Aici ambele ...

Pina la revigorarea/restaurarea lui , ramine asa , necesita cadran si geam , insa functioneaza perfect !!! Este si el certificat chronometru...
Stateam in dubiu sa-l cumpar sau nu , insa la sugestia lui Lucian Marcu , l-am cumparat...Are totusi vechime la mine , l-am mai postat prin vara parca, insa a trecut neobservat...
Acum are un fratior mai mare si mai nou , din 1973-1974 cred (dupa serial number , 2030-ul fiind din 1957 !
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
-
Alexvintage
O refacere profesionala a cadranului original costa cam 150€.
Felicitări ! Să le păstrezi cu plăcere ! Moşul tău e meseriaş, ştie ce să aleagă. Bulova este chiar superb. Asta da pasiune...!
Şi la mine a venit Moşul dar cu ceva de pus pe masă nu pe mână. Iată un Mauthe W42. Pe mine m-a bucurat. Până la urmă orice e dăruit este bine primit.

Super ! Bravo Nick! Imi plac
5 tics per second
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
Unde-i scrieti voi Mosului? Dati-mi si mie adresa va rog!
PS: Frumos Rolexul alb, nu cred ca am mai vazut modelul asta.
PS: Frumos Rolexul alb, nu cred ca am mai vazut modelul asta.