Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
gherghin nicolae
Moderator

Re: Ultima achizitie

Mesaj de gherghin nicolae »

Tritium e ...acel fosfor care lumineaza noaptea. Scuze pentru un raspuns putin profesionist.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Workman

Mesaj de Workman »

gherghin nicolae scrie:Tritium e ...acel fosfor care lumineaza noaptea. Scuze pentru un raspuns putin profesionist.
Aaaaaaa, stiam ce este acel tritium....intrebam doar daca poate insemna si altceva, ca mie nu mi se pare ca lumineaza cine stie ce....

Iar calibrul FC-303 cum o fi fata de ETA-2824/2 ?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Clipper

Mesaj de Clipper »

E ETA 2824 ca baza.

1 GBq este cantitatea + unitatea de masura ce arata gradul de radioactivitate, aceasta este o "doza" aprobata si reglementata ca fiind sigura pentru sanatatea umana.
Workman

Mesaj de Workman »

Ok, deci e un ETA-2824 cu mai multe sau mai putine modificari facute de F.C.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
AdrianC

Mesaj de AdrianC »

Achraf scrie:
AdrianC scrie:Ziua si ceasul! :shock:
Daca era fara data, ma devora invidia. :mrgreen:
Poate ni-l prezinta pepex pe al sau, este un LLD fara data.
Mai bine nu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cine stie, ... poate candva ... :twisted:
Felicitari proaspetilor posesori!
Sunt curios sa vad ce voi mai gasi maine pe aici. :shock:
Egalitate nu există decât în matematică!
Cypher

Mesaj de Cypher »

Workman scrie:
gherghin nicolae scrie:Tritium e ...acel fosfor care lumineaza noaptea. Scuze pentru un raspuns putin profesionist.
Aaaaaaa, stiam ce este acel tritium....intrebam doar daca poate insemna si altceva, ca mie nu mi se pare ca lumineaza cine stie ce....

Sa il stapanesti sanatos !

Eu din cate vad arata fix ca un 2824-2,deci nu e modificat/in-house ca cel al colegului de mai sus (caruia ii spun si lui sa il poarte sanatos,o piesa frumoasa). Probabil e top dupa suruburile albastre si parca un pic mai decorat main-bridge-ul.
Avantajul tritiumului este ca lumineaza fara a fi incarcat,deci nu trebuie sa il pui intr-o sursa de lumina pentru lumina.
ate14

Mesaj de ate14 »

Frumoase ceasuri! Felicitari tuturor! Cred ca putem deja infiinta un club LLD :mrgreen:
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
impala2328

Mesaj de impala2328 »

excelent frederique constant !
felicitari !!!
Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Cypher scrie: Avantajul tritiumului este ca lumineaza fara a fi incarcat,deci nu trebuie sa il pui intr-o sursa de lumina pentru lumina.
Avantajul tehnologiei "tritium vials" (despre care s-a mai scris in forum) este iluminarea CONSTANTA pe durate lungi de timp. Ce folos ca un monstru lumineaza initial ca lanterna iar dupa cateva ore de-abia mai palpaie.
Cypher

Mesaj de Cypher »

Pai eu ce am spus?:)
Nicu

Mesaj de Nicu »

Sa-l stapinesti sanatos !
Mecanismul arata ca un 2824 nemodificat ...

Toate cele bune
Nicu

Cypher scrie:
Workman scrie:

Sa il stapanesti sanatos !

Eu din cate vad arata fix ca un 2824-2,deci nu e modificat/in-house ca cel al colegului de mai sus (caruia ii spun si lui sa il poarte sanatos,o piesa frumoasa). Probabil e top dupa suruburile albastre si parca un pic mai decorat main-bridge-ul.
Avantajul tritiumului este ca lumineaza fara a fi incarcat,deci nu trebuie sa il pui intr-o sursa de lumina pentru lumina.
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Workman

Mesaj de Workman »

CANDINO Concept.

Luat saptamana trecuta pentru o persoana de gen feminin (care si-a dorit un ceas mai mare).
Mecanism quartz F06111, geam safir, fara secundar, bratara, swiss made, WR 30m si destul de subtire.

Pentru un ceas cu aceste caracteristici + luat de nou din magazin (cu garantie 2 ani) - un pret de 350 Ron (ca a avut reducere 50%), mi se pare mai mult decat corect. :roll: :wink: :!:
Oricum, fetei ii place. :) :idea:

Imagine

Imagine

Detalii:

http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Cand ... 415-7.html
bogdan1

Mesaj de bogdan1 »

Ultima mea achizitie , un Juvenia cal 604 in aur de 18k , intr-o stare foarte buna(exceptionala) , scuze pentru calitatea pozelor(ceasul arata mult mai bine in realitate)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Sa inteleg ce te-ai dat pe slim:P

Foarte frumos, sa il folosesti sanatos!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
bogdan1

Mesaj de bogdan1 »

Mersi Bogdane.......am vrut sa fac pereche cu Marvinul de la tine.....sa le schimb asa la o ocazie speciala........imi place mult de tot Juvenia acesta :)

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Scrie răspuns