Ultima achizitie
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Ultima achizitie
Tritium e ...acel fosfor care lumineaza noaptea. Scuze pentru un raspuns putin profesionist.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Aaaaaaa, stiam ce este acel tritium....intrebam doar daca poate insemna si altceva, ca mie nu mi se pare ca lumineaza cine stie ce....gherghin nicolae scrie:Tritium e ...acel fosfor care lumineaza noaptea. Scuze pentru un raspuns putin profesionist.
Iar calibrul FC-303 cum o fi fata de ETA-2824/2 ?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
E ETA 2824 ca baza.
1 GBq este cantitatea + unitatea de masura ce arata gradul de radioactivitate, aceasta este o "doza" aprobata si reglementata ca fiind sigura pentru sanatatea umana.
1 GBq este cantitatea + unitatea de masura ce arata gradul de radioactivitate, aceasta este o "doza" aprobata si reglementata ca fiind sigura pentru sanatatea umana.
Ok, deci e un ETA-2824 cu mai multe sau mai putine modificari facute de F.C.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Mai bine nu.Achraf scrie:Poate ni-l prezinta pepex pe al sau, este un LLD fara data.AdrianC scrie:Ziua si ceasul!![]()
Daca era fara data, ma devora invidia.
Cine stie, ... poate candva ...
Felicitari proaspetilor posesori!
Sunt curios sa vad ce voi mai gasi maine pe aici.
Egalitate nu există decât în matematică!
Workman scrie:Aaaaaaa, stiam ce este acel tritium....intrebam doar daca poate insemna si altceva, ca mie nu mi se pare ca lumineaza cine stie ce....gherghin nicolae scrie:Tritium e ...acel fosfor care lumineaza noaptea. Scuze pentru un raspuns putin profesionist.
Sa il stapanesti sanatos !
Eu din cate vad arata fix ca un 2824-2,deci nu e modificat/in-house ca cel al colegului de mai sus (caruia ii spun si lui sa il poarte sanatos,o piesa frumoasa). Probabil e top dupa suruburile albastre si parca un pic mai decorat main-bridge-ul.
Avantajul tritiumului este ca lumineaza fara a fi incarcat,deci nu trebuie sa il pui intr-o sursa de lumina pentru lumina.
Frumoase ceasuri! Felicitari tuturor! Cred ca putem deja infiinta un club LLD 
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
-
impala2328
-
Alexvintage
Avantajul tehnologiei "tritium vials" (despre care s-a mai scris in forum) este iluminarea CONSTANTA pe durate lungi de timp. Ce folos ca un monstru lumineaza initial ca lanterna iar dupa cateva ore de-abia mai palpaie.Cypher scrie: Avantajul tritiumului este ca lumineaza fara a fi incarcat,deci nu trebuie sa il pui intr-o sursa de lumina pentru lumina.
Sa-l stapinesti sanatos !
Mecanismul arata ca un 2824 nemodificat ...
Toate cele bune
Nicu
Mecanismul arata ca un 2824 nemodificat ...
Toate cele bune
Nicu
Cypher scrie:Workman scrie:Aaaaaaa, stiam ce este acel tritium....intrebam doar daca poate insemna si altceva, ca mie nu mi se pare ca lumineaza cine stie ce....gherghin nicolae scrie:Tritium e ...acel fosfor care lumineaza noaptea. Scuze pentru un raspuns putin profesionist.
Sa il stapanesti sanatos !
Eu din cate vad arata fix ca un 2824-2,deci nu e modificat/in-house ca cel al colegului de mai sus (caruia ii spun si lui sa il poarte sanatos,o piesa frumoasa). Probabil e top dupa suruburile albastre si parca un pic mai decorat main-bridge-ul.
Avantajul tritiumului este ca lumineaza fara a fi incarcat,deci nu trebuie sa il pui intr-o sursa de lumina pentru lumina.
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
CANDINO Concept.
Luat saptamana trecuta pentru o persoana de gen feminin (care si-a dorit un ceas mai mare).
Mecanism quartz F06111, geam safir, fara secundar, bratara, swiss made, WR 30m si destul de subtire.
Pentru un ceas cu aceste caracteristici + luat de nou din magazin (cu garantie 2 ani) - un pret de 350 Ron (ca a avut reducere 50%), mi se pare mai mult decat corect.
Oricum, fetei ii place.

Detalii:
http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Cand ... 415-7.html
Luat saptamana trecuta pentru o persoana de gen feminin (care si-a dorit un ceas mai mare).
Mecanism quartz F06111, geam safir, fara secundar, bratara, swiss made, WR 30m si destul de subtire.
Pentru un ceas cu aceste caracteristici + luat de nou din magazin (cu garantie 2 ani) - un pret de 350 Ron (ca a avut reducere 50%), mi se pare mai mult decat corect.
Oricum, fetei ii place.

Detalii:
http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Cand ... 415-7.html
Ultima mea achizitie , un Juvenia cal 604 in aur de 18k , intr-o stare foarte buna(exceptionala) , scuze pentru calitatea pozelor(ceasul arata mult mai bine in realitate)

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Sa inteleg ce te-ai dat pe slim:P
Foarte frumos, sa il folosesti sanatos!
Foarte frumos, sa il folosesti sanatos!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Mersi Bogdane.......am vrut sa fac pereche cu Marvinul de la tine.....sa le schimb asa la o ocazie speciala........imi place mult de tot Juvenia acesta 
"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".