Proiect restaurare Poljot

Ceasuri Rusesti - Russian Made
andrei12345

Re: Proiect restaurare Poljot

Mesaj de andrei12345 »

Am revenit cu pozele:
In natura(de apartament :lol: )
Imagine
Un wristshot cu un fundal ,,familiar''
Imagine
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Frumos , sa te bucuri de el .
Felicitari pentru inceputuri ...E mai greu putin , insa e bine ca ,, pacientul " nu a,, murit" .
Inseamna ca ai totusi aptitudini de ceasornicar .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
CristiT

Mesaj de CristiT »

Andrei, sunt invidios pe tine cata dorinta si putere ai sa "misti" lucrurile.
Felicitari si la cat mai multe proiecte finalizate!
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Multumesc frumos de raspunsurile incurajatoare Cristi si Gherghin.Puterea de a misca lucrurile vine de la pasiunea mea pentru dansele insa ma intristeaza modul in care percep unii oamenii acest lucru ca fiind superficial sau dumnezeu stie ce cred dansii :lol:.Bineinteles ca pe acest Forum am primit numai spijin si nicidecum cele spuse mai sus , lucru pe care il apreciez enorm si multumesc pe aceasta cale colegilor de Forum pentru ca am fost suportat,cu raspunsuri mai stangace insa incet incet inteleg cum merg lucrurile :D
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Cum am promis, revin cu poze la Poljot.
Acum 2 luni am deschis acest Topic cu speranta ca voi primi ceva informatii despre Poljot-ul prezentat insa rezultatul final a fost cu totul altul.
Am primit sprijin din partea domnului Gherghin si pe aceasta cale ii multumesc din nou pentru cadran si nu numai!Domnul Claudiu a fost de asemenea foarte generos si a acceptat trimiterea cesului la dumnealui ,multumesc pentru sprijinul acordat si pentru treaba excelenta pe care a facut-o!
Starea ceasului acum 2 luni nu era una prea grozava, cadran irecuperabil, coronita uzata, precizie...nu mai vorbim.Ceasul necesita o revizie, coronita , limba orara. Starea actuala insa difera si a facut ceasul din nou purtabil.Cadran NOS, foarte frumos, potrivit ceasului, coronita schimbata, precizie 20s\24h.Nu am indraznit sa deschid ceasul pentru o poza cu mecanismul deoarece nu detin cheie pentru capac si Claudiu l-a strans bine.
Ceasul o sa primeasca foarte curand o curea maro(oare se potriveste?) si va fi luat la purtat!
Urmeaza sa mai strang niste banuti si sa restaurez Boctok-ul precision :shock:
Imagine
Imagine
Multumesc frumos comunitatii minunate de pe Ceasornicar.ro si tuturor celor care s-au implicat in acest proiect!
Un final de Weekend frumos tuturor,
Andrei
adl

Mesaj de adl »

Arata foarte bine, felicitari!
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Felicitari Andrei! Ceasul a iesit superb. Felicitari si membrilor care te-au sprijinit!

In contextul discutiilor din ultima vreme, cred ca acest topic ar trebui citit de toti
noii membri pentru ca e un excelent exemplu despre cum, cu atitudinea potrivita,
un tanar de 15 ani poate gasi ajutor si indrumare pe ceasornicar.ro, cu rezultate,
spun eu, spectaculoase!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Valentin,
Multumesc! Mi-ai ridicat mingea la fileu!
Asa este,si acesta consider ca trebuie sa fie spiritul Forumului!
Exemplul dat de Nic,ca un vechi membru este demn de urmat! A donat un cadran nou,doar din bucria de a ajuta pe cineva,fara sa-l cunoasca,fara nimic! Pur si simplu!Fara pretentii,fara tam-tam,fara ...fara...fara....!Doar cu recunoscuta-i modestie!
Daca am avea toti o atitudine asemenatoare,sunt convins ca lucrurile ar fi mult mai usoare!
Jos palaria Nic!

Deasemenea,acest copil-sper ca pot spune asta sper fara a-l supara-care la 15 ani a dat dovada de mai mult bun simt decat multi altii care ar fi trebuit sa-i fie exemplu!Da...te pune pe ganduri...
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
gherghin nicolae
Moderator

Ei ...lasati ...nu-i nu stiu ce mare gest .
In plus , Valentin era cit pe ce sa cistige si al doi-lea cadran pentru Wostok-ul lui ,dar ma gindesc la o intrebare-ghicitoare si daca reuseste Valentin sa raspunda , il voi ajuta cu un cadran nou si pentru cel de-al doilea ceas al lui .

Multumesc si eu (Claudiu ) ca ai restaurat acest ceas frumos , si mai mult decit atit , sper sa-l pastrezi (Valentin ) si sa nu-l vad la ,,bursa ".
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

In plus , Valentin era cit pe ce sa cistige si al doi-lea cadran pentru Wostok-ul lui ,dar ma gindesc la o intrebare-ghicitoare si daca reuseste Valentin sa raspunda , il voi ajuta cu un cadran nou si pentru cel de-al doilea ceas al lui .

Multumesc si eu (Claudiu ) ca ai restaurat acest ceas frumos , si mai mult decit atit , sper sa-l pastrezi (Valentin ) si sa nu-l vad la ,,bursa ".
Sper sa nu se supere Nic pentru corectie dar in postarea de mai sus "Valentin" se va citi: "Andrei"
unde Valentin = Valentin1234 si Andrei = Andrei12345 :)
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
gherghin nicolae
Moderator

Scuze...asa este , aveti dreptate .
-Abigail Van Buren
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Multumesc frumos pentru aprecierile domniilor voastre!
Consider ca respectul pentru cei din jur si bunul simt sunt lucruri care se invata din familie si sunt foarte fericit ca a avut cine sa ma invete!
Domnule Gherghin, daca ''intrebarea ghicitoare'' mai este valabila o astept cu placere si chiar daca am sa gresesc macar voi mai invata ceva legat de aceste minunate obiecte orologere care ma fascineaza mai tare pe zi ce trece.
O seara placuta,
Andrei
razvyy

Mesaj de razvyy »

Foarte fain!
Era bine de schimbat si puntea balansului, il faceai de 17 rubine (ca si scrisul de pe cadran).
Asta-i o demonstratie ca aproape fiecare ceas merita restaurat! Initial avea o valoare de vreo 20-30 lei, acum trece de 100 lei. Eu nu dispun de carcase in stare asa buna, ca as cumpara mai multe cadrane de la dl. Gherghin. Si eu am suficiente cadrane care asteapta un "corp" viguros si cu placaj in stare buna,insa tot altfel de ceasuri imipica in mana, tot alte nevoi....
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
vreauunceas

Mesaj de vreauunceas »

Andrei, ia rezolva tu ecuatiile astea diferentiale ordinare de ordinul intai liniare ca sa vezi cum cred eu ca s-ar modela matematic evolutia pasiunii tale pentru ceasuri in timp.

Avem asa: P(t) este pasiunea ta pt ceasuri la un moment de timp t, P(0) = 0 conditie initiala, Pmax - nivelul maxim de pasiune pentru ceasuri, P(t1) = Pmax necesar de mentionat.

dP/dt = k1 * (Pmax - P), pentru 0 <= t <= t1 si k1 pozitiv;
dP/dt = 0 , pentru t1 < t <= t2;
dP/dt = -K2 * P , pentru t2 < t <= t3 si k2 pozitiv.

Te rog eu, rezolva ecuatiile, fa un grafic si zi-mi cum ai vrea sa fie diferenta t2-t1. Cat mai mare sau cat mai mica? Daca am gresit ceva, te rog sa ma corectezi. Le-am scris rapid la micul dejun.
gherghin nicolae
Moderator

Si acum...sa revenim la ghicitoarea promisa .
Insa am rugamintea sa nu scrieti dvs nimic aici , pe topic , pina cind nu scrie primul destinatarul acestei ghicitori .
Si ...asta asa ...intre noi , cei de pe forum , oricum cadranul ajunge la Andrei , asa ca apreciez daca nu-i soptiti ...ma rog , prin mesaje private sau alte mijloace . Lasati-l sa caute , sigur gaseste si aici pe forum dar si in alte parti raspunsul corect . Cautind , invata .
Si eu , cautind am invatat si sint convins ca si dvs la fel ati procedat . Haideti sa fim cit putem si cum putem , indrumatorii acestor nou veniti , fie ca sint tineri , fie ca sint mai putin tineri .
Ok .
Acum o poza , apoi intrebarea .

Imagine

Avem mecanismul din imagine .
Intrebarea ...de fapt sint mai multe , insa ca sa nu fie ceva gen ...ghici ciuperca ce-i , nu o sa te intreb unde-i fabricat ceasul respectiv sau mecanismul respectiv si nici cite rubine are ...pentru ca eu consider ca ai trecut de stadiul asta...nu ?
Deci o sa incerc ceva mai greu ...sa zicem .
Dar as aprecia , si cred ca noi toti , sa vedem in cadrul raspunsului si citeva detalii despre acest mecanism ...asta asa ca sa ne demonstrezi ca iti place si te pasioneaza .
Intrebarea este cu ce mecanism seamana (ca sa nu spun dupa care a fost copiat ...)
Va repet tuturor , as aprecia efortul sa fie individual si sa fie adresat destinatarului .Adica lui Andrei12345 , care posibil la ora asta sa doarma . Deci lasati-l pe el primul ...Va rog .

Multumesc si astept raspunsul ...
-Abigail Van Buren
Încuiat