Si acum...sa revenim la ghicitoarea promisa .
Insa am rugamintea sa nu scrieti dvs nimic aici , pe topic , pina cind nu scrie primul destinatarul acestei ghicitori .
Si ...asta asa ...intre noi , cei de pe forum , oricum cadranul ajunge la Andrei , asa ca apreciez daca nu-i soptiti ...ma rog , prin mesaje private sau alte mijloace . Lasati-l sa caute , sigur gaseste si aici pe forum dar si in alte parti raspunsul corect . Cautind , invata .
Si eu , cautind am invatat si sint convins ca si dvs la fel ati procedat . Haideti sa fim cit putem si cum putem , indrumatorii acestor nou veniti , fie ca sint tineri , fie ca sint mai putin tineri .
Ok .
Acum o poza , apoi intrebarea .
Avem mecanismul din imagine .
Intrebarea ...de fapt sint mai multe , insa ca sa nu fie ceva gen ...ghici ciuperca ce-i , nu o sa te intreb unde-i fabricat ceasul respectiv sau mecanismul respectiv si nici cite rubine are ...pentru ca eu consider ca ai trecut de stadiul asta...nu ?
Deci o sa incerc ceva mai greu ...sa zicem .
Dar as aprecia , si cred ca noi toti , sa vedem in cadrul raspunsului si citeva detalii despre acest mecanism ...asta asa ca sa ne demonstrezi ca iti place si te pasioneaza .
Intrebarea este cu ce mecanism seamana (ca sa nu spun dupa care a fost copiat ...)
Va repet tuturor , as aprecia efortul sa fie individual si sa fie adresat destinatarului .Adica lui Andrei12345 , care posibil la ora asta sa doarma . Deci lasati-l pe el primul ...Va rog .
Multumesc si astept raspunsul ...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "