Donez ceas

Donatii ceasuri accesorii cataloage.
dorin 69

Donez ceas

Mesaj de dorin 69 »

Donez acest ceas unui iubitor care-si doreste un ceas automatic simplu si bun.Functioneaza bine totul,poate are nevoie de o ungere.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

O seara buna tuturor.
Dragos M

Re: Donez ceas

Mesaj de Dragos M »

Il vreau eu, daca se poate.
carcioage

Mesaj de carcioage »

Si eu sunt interesat daca se poate.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Din moment ce un utilizator a scris cit se poate de clar ca-l doreste el , nu inteleg rostul altor forumisti care vor si ei acelasi obiect .
Cum sa-l imparta dragilor ? Sa ia unul carcasa si altul mecanismul ?
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

gherghin nicolae scrie:Din moment ce un utilizator a scris cit se poate de clar ca-l doreste el , nu inteleg rostul altor forumisti care vor si ei acelasi obiect .
De ce l-ar dona unuia iute de mana care mai detine cateva piese si nu ar astepta un coleg mai putin "dotat" care sa se bucure cu adevarat, nu unuia care sa-si treaca in cont o captura de dragul...
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Raul Bordas

Mesaj de Raul Bordas »

In sfarsit apuc sa scriu si eu inainte de a se dona un ceas.Stiu ca nu as merita un astfel de ceas,fiind mai nou pe forum plus ca avem un coleg ce a apucat sa isi exprime dorinta,dar daca totusi se mai fac astfel de actiuni ma bag si eu atata timp cat e mecanic/automatic va fi apreciat la adevarata valoare.
Sa-l poarte sanatos si sa se bucure de el.
Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Raul Bordas scrie:In sfarsit apuc sa scriu si eu inainte de a se dona un ceas.Stiu ca nu as merita un astfel de ceas,fiind mai nou pe forum plus ca avem un coleg ce a apucat sa isi exprime dorinta,dar daca totusi se mai fac astfel de actiuni ma bag si eu atata timp cat e mecanic/automatic va fi apreciat la adevarata valoare.
Sa-l poarte sanatos si sa se bucure de el.
Nu este totusi putin rusinica sa fim cu ochii doar pe donatii, acest lucru trebuie sa ne preocupe ???
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Raul Bordas

Mesaj de Raul Bordas »

Si acelasi respectabil domn Gabi1 ce agata in orice.
Poi unde ai vazut tu nene ca eu doar cu ochii pe donatii stau??? Te-ai gandit ca ma uit la toate temele care apar necitite? Te-as uimi daca ti-as arata mesaje de azi dimineata de la ora 9? Dar ce ma justific eu tie? Sti un domeniu si ai uitat de unde ai plecat.
Te rog frumos sa fi mai atent la tonalitate si acuzatii,deoarece asa "mic" cum as fi nu-ti permit.

In rest,ma inclin in fata gestului de a dona un ceas asa frumos (care pentru unii e chiar frumos,asa cum pentru mine inca este frumos acel Mortima pe care nu dadeai 2 bani si care nu are nimic special).

Sa-l porti cu placere si incaodata de admirat gestul colegului nostru.
Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
maximuspqr

Mesaj de maximuspqr »

:)) multe discutii se nasc in urma unui gest frumos...
Daca nu e donat inca, ma inscriu pe lista, pentru nivelul la care ma aflu ceasul expus este piesa.
Pace!
andrei.ionut

Mesaj de andrei.ionut »

word!e urat ca se cauta nod in papura pana si la astfel de gesturi/dorinte(cam putine discutii constructive pe forum).pana la urma decizia apartine celui care il doneaza.felicitari pentru gest si toata stima!
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Gabi1 scrie:
gherghin nicolae scrie:Din moment ce un utilizator a scris cit se poate de clar ca-l doreste el , nu inteleg rostul altor forumisti care vor si ei acelasi obiect .
De ce l-ar dona unuia iute de mana care mai detine cateva piese si nu ar astepta un coleg mai putin "dotat" care sa se bucure cu adevarat, nu unuia care sa-si treaca in cont o captura de dragul...

Gabi , stam sa facem politie pe forum ? Sa vedem cine si ce are , cine si ce face ?
Pentru mine e simplu . Omul il vrea , si-a manifestat dorinta , in rest ...sanatate maxima tuturor . Multi l-ar vrea ...probabil ...
Insa cind mai scriem si noi , Gabi , despre ceasuri ?
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Pacat de gestul frumos al lui dorin 69...
Ca mai intotdeauna, cineva invenineaza topicul si, implicit, forumul...pacat!
dorin 69

Mesaj de dorin 69 »

Ceasul va pleca maine la The Picker.
Doxa

Mesaj de Doxa »

Felicitări initiatorului si rusine celui care a deturnat și acest topic. Ai zice că nu poti gasi motiv de cearta la un gest frumos....
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Gabi , stam sa facem politie pe forum ? Sa vedem cine si ce are , cine si ce face ?
Nu facem politie, insa cred ca donatorul este singurul in masura sa hotarasca la cine merge ceasul si nu sa-i sugeram noi, ce zici este politie sau un rationament corect?
.
Încuiat