Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
alex10

Re: Ultima achizitie

Mesaj de alex10 »

Imagine[/quote]

Superb !
flexibil29

Mesaj de flexibil29 »

Marian Vintage scrie:
cataradoi scrie:Extrasul electronic (pe email) este gratuit. Celălalt (pe hârtie, care atestă și originalitatea ceasului) este pe bani. Și cred că trebuie să trimiți și ceasul, altfel n-ar avea de unde să știe că toate piesele sunt originale.
Eu am până acum trei ceasuri la care am primit Extrasul gratuit,si cred ca așa este si in continuare,nu trebuie sa trimiți ceasul,este de ajuns sa trimiți poze clare cu serialul, referenta,si cadranul...
Marian , Extrasul din arhiva identifica detalii despre ceas insa nu atesta autenticitatea ceasului. Pentru "Certificatul de autenticitate" dupa cum spunea si colegul "cataradoi" este nevoie ca ceasul sa fie trimis la Longines pentru a fi verificata autenticitatea iar serviciul costa 120 £ + taxe postale. Extrasul de arhiva l-am comandat si eu gratuit , il astept , insa pentru a avea si "acte" pentru ceas am sa platesc pentru Certiuficatul de autenticitate :wink:
PS. Ca sa fie clar , Longines emite doua documente separate , unul gratuit dar doar informativ , celalalt contra cost dar care este forte util fiindca atesta ca ceasul este original 100 %. https://www.longines.co.uk/certificate-of-authenticity
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Ultima mea achizitie: un ceas automatic cu armare manuala, hack, indicator power reserve si safir. Back pe filet si nevitrat, 11mm grosime... ce mi-as dori mai mult :P :shock: :lol: ?!
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
m4t31

Mesaj de m4t31 »

[quote="Emil68"]Imagine
Arata extraordinar, ce numar de referinta/model este?
Multumesc si sa il purtati cu placere!!

EDIT: am gasit dupa scrierile de pe spate, scuze :)
instagr.am/lifeofmiquel
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Multumesc, alex10 si m4t31. Atentie in cazul achizitiei, sa verifici daca are ETA2824-2, ca al meu, cu sellita nu recomand. In Bucuresti cred ca mai sunt doua, azi si-a mai luat un prieten unul identic cu al meu, pe cel din B&B Baneasa Shopping City.

Imagine

Imagine
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Atentie in cazul achizitiei, sa verifici daca are ETA2824-2, ca al meu, cu sellita nu recomand.
De ce nu recomanzi cu Sellita, Emil? 8)
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
andreylungu

Mesaj de andreylungu »

Imagine
Zar

Mesaj de Zar »

Orient - Multi Year Calendar (FEU07007FX)

Imagine
AR1070-56E
m4t31

Mesaj de m4t31 »

andreylungu scrie:Imagine
Un ceas finut, frumos, pacat de data aia... mi se pare ca strica tot balansul vizual.
instagr.am/lifeofmiquel
catalin68

Mesaj de catalin68 »

PT950 :D
Imagine
catalin68

Mesaj de catalin68 »

Imagine
Mircea

Mesaj de Mircea »

@andreylungu
@catalin
F frumose Zenith-urile!

Felcitari tuturor pentru ultimele achizitii!
mihai.moldovan

Mesaj de mihai.moldovan »

catalin68 scrie:Imagine
:o Felicitari!
I lost faith in humanity.
Verzone

Mesaj de Verzone »

catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Da, un Zenith superb!
Cu cat mai mult ma uit la el, cu atat mai mult imi place... ceasul meu :D !
Asa cum am scris mai devreme, ultima mea achizitie este un ceas care are fix tot atatea functii cate are acest frumos Zenith.
Doar ca este la o fractiune de pret, si la ceva mult mai mult - dis-pret :lol: !
Stiu ca voi lua mai multe scatoalce virtuale dupa cap cu acest comentariu, la care poate vor participa mai multi.
Vreau sa focusez problema strict pragmatic, inginereste. Ca si cum as imparti tabla la scoala in doua si as pune schematic, cu liniuta una sub alta, tot ce are bun acest superb Zenith intr-o jumatate si ce are bun ceasul meu Orient in cealalta jumatate.
Nu ma pot pronunta cu privire la Zenith asupra caracteristicilor, dar stiu ca dpdv tehnic, Orient Curator versiunea 2 (producatorul Orient l-a botezat de data asta in seria Contemporary) are hack-second, armare manuala, safir, o precizie care poate fi uimitor de buna daca va fi ajustat de un bun ceasornicar - asta in cazul in care nu a venit deja din fabrica cu ceva in jur de +/-5 sec/zi. Orientul Senator caruia ii lipseste hack-ul si armarea manuala are o abatere de undeva la 2 sec/zi oarecum stabilizate daca il pun cu cadranul in jos.
Deci, daca puteti sa ma lamuriti din punct de vedere pragmatic si tehnic ce are in plus acest Z. ca sa faca diferenta de pret fata de ceea ce produce O in aceeasi clasa tehnica dar la o frantura de pret, v-as fi recunoscator!
Sigur ca nu am vrut sa iau in considerare latura emotionala, data de nume. Este ca la parfumuri (ca tot am intrat de ceva vreme in achizitii cu nemiluita pe domeniul asta): case producatoare intrate in legenda, dar a caror produse sunt continuu reformulate si din multimea de review-uri se vede clar ca sufera tot mai mult la calitate. Nu mai sunt ce au fost candva, traiesc din marketing-ul facut probabil tot de catre noi, astia care le cumparam produsele ca sa avem un nume mare...care ne gadila ego-ul. Si in acelasi timp, sunt producatori de parfumuri obscuri, cu preturi absolut modice dar ale caror parfumuri persista incredibil de bine si sunt blend-uite extraordinar.
Deci, parerea voastra este ca...?
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Scrie răspuns