[/quote]Superb !
Marian , Extrasul din arhiva identifica detalii despre ceas insa nu atesta autenticitatea ceasului. Pentru "Certificatul de autenticitate" dupa cum spunea si colegul "cataradoi" este nevoie ca ceasul sa fie trimis la Longines pentru a fi verificata autenticitatea iar serviciul costa 120 £ + taxe postale. Extrasul de arhiva l-am comandat si eu gratuit , il astept , insa pentru a avea si "acte" pentru ceas am sa platesc pentru Certiuficatul de autenticitateMarian Vintage scrie:Eu am până acum trei ceasuri la care am primit Extrasul gratuit,si cred ca așa este si in continuare,nu trebuie sa trimiți ceasul,este de ajuns sa trimiți poze clare cu serialul, referenta,si cadranul...cataradoi scrie:Extrasul electronic (pe email) este gratuit. Celălalt (pe hârtie, care atestă și originalitatea ceasului) este pe bani. Și cred că trebuie să trimiți și ceasul, altfel n-ar avea de unde să știe că toate piesele sunt originale.

De ce nu recomanzi cu Sellita, Emil?Atentie in cazul achizitiei, sa verifici daca are ETA2824-2, ca al meu, cu sellita nu recomand.
Un ceas finut, frumos, pacat de data aia... mi se pare ca strica tot balansul vizual.andreylungu scrie: