Tibaldi scrie: Oricum am deja cinci Seiko si dupa patania asta aventura mea cu acest brand s-ancheiat definitiv.
Cea mai înțeleaptă decizie pentru care te felicit !
Tibaldi scrie: Oricum am deja cinci Seiko si dupa patania asta aventura mea cu acest brand s-ancheiat definitiv.
Dixit, dixit ... dic*s*it!gherghin nicolae scrie:Tibaldi scrie: Oricum am deja cinci Seiko si dupa patania asta aventura mea cu acest brand s-ancheiat definitiv.
Cea mai înțeleaptă decizie pentru care te felicit !
Corect! E doar un Seiko entry/ mid level! Dar din ce am citit si eu, diferenta intre modelele mid-level de la Seiko si GS este uriasa.Tibaldi scrie:Da domnilor.![]()
A fost cumva ceva de genul:ce stie tot satul....
Si mai discutam cu cineva caruia-i povesteam dezamagirea mea legata de ceas(si care pana la urma ia dat de cap),iar raspunsul a fost:
Ce vrei de la el?
E UN SEIKO!
E buna asta... Nu, dar voi incerca sa cumpar si eu unul . Nu Seiko desigur. Evident ca pretul difera, asta cred ca se stie , nu ?Clipper scrie:Probabil vei gasi cu greu sa cumperi vreun rolex, domnul gherghin nicolae cred ca a mai cumparat vreo 4-5 rolexuri de cand a scris azi aceste mesaje
Salut , esti sigur ca e Safir? Eu am SUMO si nu e safir , e Cristal mineral , din ce stiu eu.GEO scrie:Mi-e si frica sa spun...ultima mea achizitie este un Seiko Sumo Prospex cu 6r15, la 770 EURO...
Carcasa si bratara sunt din otel inoxidabil tip "B", ceea ce le ofera un aspect ca de titan. Cristal safir, WR-200M, bezel rotativ.